Inspiratieboost: 10x een stijlvol zwart plafond

Inspiratieboost: 10x een stijlvol zwart plafond

Een zwart plafond, je moet het maar durven. Het kan je woonkamer net een beetje meer karakter geven. Het is donker, maar onwijs stijlvol als je het op de juiste manier combineert.

Hou jij van een donker interieur? Kijk hier dan even.

Pumpink

Zwart en wit gaan altijd goed. Het plafond komt er heel mooi uit door de witte muren. Het is op deze manier een echte eyecatcher!

Behance
Segniarkitettonici

Om het gezellig te maken in huis denk je niet aan een zwart plafond. Zwart is namelijk donker en sober. Maar niet getreurd! Als je het plafond combineert met warme kleuren in je interieur komt het helemaal goed. Deze houten vloer bijvoorbeeld. Heel mooi!

Taftandstiles

Op bovenstaande foto zie je een heel mooi contrast. En… de schouw van de open haard is ook zwart; wat goed gematcht!

Yatzer

Zwart is de basis in dit interieur. Naast deze basis kleur is er gekozen voor een blauwe leidraad. Deze felle kleur zie je in de hele ruimte terugkomen. Het valt enorm op!

Dizayn

Een geheel zwart interieur is uniek en komt niet veel voor. Het oogt duister, maar voeg er een aantal kleurrijke elementen in toe en je begint op te vrolijken. Zwart kan heel stijlvol zijn, mits je het goed combineert.

Hiveminer

Meubels matchen met je zwarte plafond is een heel goed idee. Kijk maar op bovenstaande foto; de zwarte leren bank sluit mooi aan.

Mynewdesk
Remontbp

De kleur zwart loopt nog iets door op de muur. De kleuren zijn goed met elkaar gecombineerd. Zo gaat het glas-in-lood raam mooi samen met het vloerkleed en het plafond hoort weer bij de zwarte vloer.

3dmir

Hier kunnen wij maar één ding over zeggen; super mooie ornamenten en die zwart-wit foto’s aan de muur… prachtig!

Meer inspiratie

Meer inspiratie nodig voor zwart in je interieur? Check deze intens zwarte keuken dan!