Een witte bank is gegarandeerd een eyecatcher in je interieur

Durf jij het aan om een witte bank in huis te nemen? Neem maar van ons aan het een echte eyecatcher is! Het past in vrijwel elk interieur en met een aantal kussens kun je gemakkelijk kleur toevoegen.

Je kunt er ook voor kiezen om een crèmekleurige bank te nemen. Dit is net iets warmer dan een spierwitte variant. Check dit even voor een lichte bank op een nog lichtere muur. Heel mooi!

Witte sofa
Bjufors

Wil je voor een lieflijke look gaan? Voeg dan roze en zachte pasteltinten toe aan een ruimte met een witte bank. Meer oogstrelende inspiratie? Check onze match made in heaven.

donkerblauwe muur
Designedbymac

Deze bank is zonder twijfel een blikvanger in de kamer. Doordat de bank in een ruimte staat met donkere kleuren, oogt de witte kleur een stuk minder steriel.

grijs vloerkleed
Myleitmotiv

Hou je juist wel van een minimalistische insteek? Dan is een Scandinavisch interieur echt iets voor jou. Het kleurenpallet van bovenstaand interieur bestaat voornamelijk uit neutrale tinten. Zoveel mogelijk wit dus!

warme tinten

Een spierwitte bank combineren met aardetinten is prachtig. Hierdoor voeg je een vleugje warmte toe in de ruimte.

minimalistisch
Bloglovin

Wat een heerlijke lounge bank is dit zeg, net als de bank in dit appartement. Zie jij jezelf al neerploffen en relaxen met een boekje? Wij wel hoor! De houten vloer staat er ook prachtig bij.

witte bank
Nouw

De kille kleur van de bank wordt letterlijk en figuurlijk lekker warm gemaakt door het zonnetje.

Reageer op artikel:
Een witte bank is gegarandeerd een eyecatcher in je interieur
Sluiten