Inspiratieboost: een warme woonkamer met terracotta invloeden

Inspiratieboost: een warme woonkamer met terracotta invloeden

Meer kleur toevoegen is eigenlijk altijd een goed idee! Vandaar dat we je blijven inspireren met verschillende opties. Vandaag is dat de zomerse, warme kleur terracotta. Een mooie toevoeging voor in je woonkamer!

Het is een warme, aardse kleur waar wij meteen een zomers gevoel van krijgen. Alsof we op een warm Spaans afgelegen terras zitten. Scroll snel door en laat je inspireren!

Terracotta is heel gemakkelijk te combineren met wit en grijs, vooral als je voor een basis met wit en terracotta gaat. Kies qua vormen voor geometrie. Samen met terracotta en koperkleuren is dat een match made in heaven. Lees er hier alles over!

Terracotta is een prachtige kleur om ton sur ton in je interieur te laten terugkomen. Maar het hoeft natuurlijk niet áltijd all the way te gaan. Je kunt ook kiezen voor alleen een simplistisch kleurvlak of alleen een bepaalde hoek die je verft. Dit geeft iets meer contrast, maar is wat minder heftig en opvallend.

Ook kun je kiezen voor terracotta accessoires. De kleur is nu overal te vinden bij grote merken, maar ook kleinere retailers hebben de trendkleur in hun assortiment. Het voordeel hiervan is dat je nog enigszins makkelijk en goedkoop kunt afwisselen als je later weer een keer een ander kleurtje wil.

Benieuwd naar meer trends? Deze lente is geel het ook helemaal, vooral als je de kleur laat terugkomen door middel van kleine subtiele details. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, check ze hier!