Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 12 jan 2018

Hou je van reizen? Maak je interieur persoonlijk met een wereldkaart

Hou jij van reizen en heb je de mooiste plekken van de wereld al afgestreept? Dan is een wereldkaart als decorstuk in huis misschien iets voor jou. Op deze manier krijgt je interieur een persoonlijke touch en je kunt meteen wegdromen bij de volgende vakantiebestemming.

Ga jij binnenkort naar Parijs? Bekijk dit hotel dan eens!

wereldkaart
Designclaud

De wereldkaarten passen in ieder interieur en voor iedere stijl is er wel een leuke kaart. Doordat je oog steeds op de wereld valt krijg je extra veel zin om te reizen! Ideaal voor de globetrotters onder ons!

Stijlvolstyling
wereldkaart doek
Urbanoutfitters

Hou je van reizen? Laat het dan naar voren komen in je interieur! Een fototoestel, heel veel spullen uit verschillende landen en de wereldkaart niet te vergeten. Op deze manier voeg je een vleugje persoonlijkheid toe.

landkaart wand
Fulllivesreviews

Dit is super leuk. Op je eigen kaart aangegeven in welke landen je geweest bent. Dit maakt de wereldkaart nog persoonlijker. Je kunt nu urenlang genieten van je mooiste reisherinneringen!

geschilderde landkaart
Lauraseppanen

Je kunt natuurlijk zelf ook je creativiteit de vrije loop geven. Met een simpel wit papiertje en wat waterverf kun je je wereldkaart helemaal zelf maken. Nu weet je zeker dat je de enige bent die dit in huis heeft hangen!

houten wereldkaart
Etsy

Een houten wereldkaart ziet er stoer en robuust uit, maar straalt tegelijkertijd warmte uit. De kleur van het hout geeft veel sfeer. Dit is weer eens wat anders dan de standaard kaart.

Meer lezen

Geef al je reisherinneringen op een originele manier een plekje in je interieur. Hier kun je zien hoe je dit doet!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hou je van reizen? Maak je interieur persoonlijk met een wereldkaart
Sluiten