Deze woonkamer draait om de prachtige Medinilla – en dat zou vaker moeten gebeuren

Oh la la. Vaak richten we eerst ons interieur in, en gaan we daarna op zoek naar bijpassende accessoires en kamerplanten. Right? In dit Scandinavische interieur is dat net even anders gegaan. Hier is namelijk het hele interieur aangepast aan de Medinilla, een prachtige kamerplant met roze bloemen. En dat levert prachtige plaatjes op.

Staat er ook al een Medinilla in jouw interieur? Na het lezen van dit artikel ga je er vast over nadenken om er eentje aan te schaffen.

medinilla
medinilla

We kennen de Medinilla als een serene kamerplant met lichtroze bloemen. Deze rustige nude tinten zien we terug in de rest van het interieur. Kijk maar naar de lichtroze kussens op de bank en de serene gordijnen laten precies genoeg licht door om in prive sferen in huis rond te kunnen lopen.

Onze aandacht viel ook meteen op de bijzondere lampen. Deze lijken wel zelf gemaakt te zijn! Ook op Roomed vind je een leuke diy lamp: Doe het lekker zelf: deze DIY lamp is de leukste DIY voor het weekend.

medinilla
aldi folder week 36 kamerplant medinilla

De Medinilla als eyecatcher

De ster van het interieur is absoluut de Medinilla. De prachtige bloemen van deze kamerplant hangen altijd naar beneden, maar dat betekent niet dat de plant er treurig uitziet. De pastelkleuren van de plant zijn een feestje om naar te kijken.

Ook worden we erg vrolijk van de wand en de kast, die in dezelfde kleur geschilderd zijn. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat de kast wegvalt in de muur. Een goede tip voor als je die extra kastruimte in jouw woonkamer niet op wil laten vallen.

medinilla

In de bovenstaande foto’s zien we nog meer mooie details. De kleine bloemetjes van deze kamerplant passen mooi in hetzelfde kleurenpalet. De stenen plantenpot krijgt een fancy uitstraling door de bronzen onderzetter. En dat uitzicht? Daar zouden we voor tekenen, zo lekker groen.

Meer mooie binnenkijkers

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze woonkamer draait om de prachtige Medinilla – en dat zou vaker moeten gebeuren
Sluiten