Deze woonboerderij in Ijsselstein heeft niet het interieur dat je zou verwachten

Dat een woonboerderij in een landelijke omgeving een degelijk interieur moet hebben, is natuurlijk onzin. Kabaz zocht naar een manier om deze oorspronkelijk dwarsboerderij in Ijsselstein ingrijpend te moderniseren en het oude deel bij de woonruimte te betrekken. Dit alles zonder het authentieke karakter te verliezen. Gelukt, denk je?

Een ander mooi voorbeeld waarbij een landelijk pand een moderne update heeft gekregen, is deze woonboerderij in Aalten. De uitbouw is prachtig!

Laten we het maar meteen verklappen: ja, dat is gelukt. De boerderij oogt als een moderne loft, maar wel met authentieke elementen zoals de houten balken en de stenen vloer. Deze bijzondere mix van stijlen, met een de lamp in de vorm van paard als een knipoog naar het boerenleven.

Deze bijzondere lamp werd ontworpen door Front voor Moooi. Benieuwd naar het verhaal achter dit bijzondere object? Lees dan even dit artikel.

Hoewel deze prachtige piano al een pronkstuk an sich is, lijkt het door het kleurvlak een waar kunstwerk.

>> tip: je hoeft de vloer niet mee te nemen, want met een simplistisch kleurvlak op de muur maak je al een spannend statement.

Stalen industriële deuren zoals deze, staan al lange tijd hoog op onze wishlist! Het geeft je interieur een stoere, maar elegante look en zorgt bovendien ook nog eens voor extra veel lichtinval.

Andere favoriete binnenkijkers van de redactie

Kabaz

Reageer op artikel:
Deze woonboerderij in Ijsselstein heeft niet het interieur dat je zou verwachten
Sluiten