Een woonboerderij middenin een beschermd natuurgebied (maar een kwartiertje van Amsterdam)

De rust van de natuur meets de hectiek van de stad. Als je van beide houdt, dan is deze woonboerderij in Weesp hét perfecte oord voor jou. Middenin een beschermd natuurgebied, maar slechts een kwartiertje rijden naar Amsterdam. Het zogehete The Barns is niet alleen een oase aan sereniteit, maar biedt ook zeeën aan ruimte.

Oh en we kunnen alvast verklappen: niet alleen de omgeving is prachtig.

Wow – wát een ruimte. Hier willen wij ook maar al te graag ontsnappen aan de drukte van de stad. Deze boerderij heeft maar liefst een woonoppervlakte van 600 m2. Genoeg plaats voor je gasten dus ook (die in een van de vijf slaapkamers hun roest kunnen uitslapen).

Ook de keukenprins(es) kan zijn of haar hart ophalen in deze geweldige woonkeuken.

De rustieke elementen van de woonboerderij, zoals de stenen vloer en de houten balken, zijn smaakvol gemixt met moderne details, zoals de open haard. Je zou bijna denken dat je in een stadse loft woont – totdat je de houten deuren opslaat en dat geweldige uitzicht ziet..

Staat duurzaamheid hoog bij je in het vaandel? Lucky you! Dit huis heeft driedubbel glas, optimale isolatie én wordt verwarmd door aardwarmte.

>> must read:
deze woonboerderij in IJsselstein heeft niet het interieur dat je zou verwachten.

Meer zien

Zie jij jezelf wel wonen in The Barns? Check dan eerst even je saldo, want voor deze woonboerderij mag je bijna 3,7 miljoen neertellen. Meer informatie en foto’s vind je hier.

Hulstkamp Christie's Makelaar/Funda

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een woonboerderij middenin een beschermd natuurgebied (maar een kwartiertje van Amsterdam)
Sluiten