5x de leukste webshops van week 47

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en woonaccessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verassen door de toppers van deze week!

Wij vonden een website waar stoere industriële meubels uit oude fabrieken en scholen een nieuwe bestemming krijgen. Hergebruik geeft een geweldige sfeer in huis!

1.Hinck | Deze webshop verkoopt handgemaakte en -geweven producten van pure materialen zoals wol, katoen, linnen en bamboe. Het zijn allemaal eigen ontwerpen. Dit maakt de collectie uniek!

2.Deens | Deens is in 2007 opgericht met een voorliefde voor producten waar de ‘roots’ in Denemarken ligt. Ben je opzoek naar woonaccessoires die het leven meer kleur geven? Dan zit je bij Deens helemaal goed!

3. Pillah | Deze bijzondere webshop maakt grafische prints voor zachte stoffen. Naast kussens en plaids wordt er ook keukentextiel van deze stoffen gemaakt. De kleurcombinatie van de grafische prints zijn eenvoudig en vooral strak. Wil jij zo’n fijn kleedje? Wees dan snel, want ze produceren kleine oplages!

4.Brutamsterdam | Brutamsterdam verkoopt industriële meubels met stuk voor stuk een eigen historie en de sporen hiervan zijn vaak nog zichtbaar. Wij vinden deze ‘vintage industrials’ heel tof!

5. Dille-kamille | Naast allerlei huis, tuin en keuken producten, vind je bij Dille & Kamille ook super leuke hebbedingetjes voor jezelf of om cadeau te doen. De naam is al te gek vinden jullie ook niet?

Onze favorieten webshops van vorige week gemist? Check ze hier.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 47
Sluiten