Merve Ozturk
Merve Ozturk Trends 13 sep 2020

Dit wil je: zo combineer je Flexa’s kleur van het jaar 2021 met woonaccessoires

Kortgeleden is de Flexa Kleur van het jaar 2021 uitgeroepen: de kleur Brave Ground. Een neutrale bruintint die goed te combineren valt. Om die combinaties goed onder aandacht te brengen is de Kleur van het jaar 2021 met een aantal kleurpaletten gekomen. Kleurenpallet trust met bruine tinten. Expressive met rode en rozen tinten. Timeless met gelen tinten en earth met blauwen en groenen tinten.

Vindt jij de Flexa Kleur van het jaar 2021 en de bijpassende kleurpaletten prachtig en sta je te popelen om direct alle muren te beschilderen? Dan hebben wij goed nieuws voor je: we hebben alvast wat woonaccessoires voor je uitgezocht die er perfect bij passen.

Combineer deze woonaccessoires met de Kleur van het jaar 2021

Bloempot in de Flexa Kleur van het jaar
Bron: de Bijenkorf

1. Botanical Family bloempot van Hay

Deze bruine bloempot staat wederom prachtig in je interieur en maakt je huis klaar voor 2021. Plant er een mooie cactus in en je bent ready to go voor nog geen €30, bij de Bijenkorf.

Vaas in de Flexa Kleur van het jaar
Bron: de Bijenkorf

2. Graphic Luster vaas van Pols Potten

Deze vaas van glas past perfect in de kleurenpaletten earth én expressive. Deze prachtige vaas heeft een kleurverloop en is afgewerkt met een glanslaag. Dit item staat mooi in je interieur, of er nou wel of geen bloemen inzitten. En dat voor €32,50 bij de Bijenkorf.

Kussenhoes in de Flexa kleur van het jaar
Bron: JYSK

3. Kussenhoes DUSKULL

Deze kussenhoes – passend bij de kleurenpallet timeless, in een prachtige gele kleur brengt het zonnetje werkelijk in huis. Niet opvallend genoeg? Ook leuk om te combineren met kussens in andere kleuren uit verschillende kleurenpaletten voor een statement in je interieur. Voor nog geen €5 te verkrijgen bij JYSK.

Lees ook: Doe eens gek: ga voor gekleurde kussens op de bank voor een vrolijke touch

Kaleido schaal in de Flexa kleur van het jaar
Bron: de Bijenkorf

4. Hay Kaleido S schaal

Wil je je interieur opvrolijken? Dan is kleurenpallet expressive ideaal voor jou. De roden en rozen woonaccessoires vallen goed op in een neutraal interieur. Deze rozen schaal is perfect voor op je koffietafel. Plaats er een aantal kaarsen op of een aantal decoratieve schelpen, zoals hierboven is gedaan. Upgrade je interieur voor slechts €22, bij de Bijenkorf.

Malone sprei MADE
Bron: MADE

5. Malone sprei

Een gele sprei mag natuurlijk niet missen in je interieur. Niet alleen ter decoratie voor de aankomende koude dagen, maar ook prima te gebruiken als decoratie. Gooi ‘m lekker speels over je bed heen. Hoe vet staat dat? Bovendien matched deze sprei goed met de kussenhoes van JSYK. Deze warme sprei kun je nu kopen voor €49 bij MADE.

&Klevering opbergpot in de Flexa kleur van het jaar
Bron: de Bijenkorf

6. &Klevering Bubble large opbergpot

Dit item zal een statement maken in je interieur. De kleuren passen perfect bij de Flexa Kleur van het jaar. De opbergpot heeft een ombré-effect waarbij de kleuren van bruin tot roze lopen. Je kunt deze opbergpot goed leeg gebruiken, omdat het al een plaatje is om naar te kijken. Maar je kunt ‘m uiteraard ook vullen. Voor deze Bubble opbergpot betaal je slechts €19,95.

Meer lezen over kleuren in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je: zo combineer je Flexa’s kleur van het jaar 2021 met woonaccessoires
Sluiten