Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Shopping 22 apr 2020

Te gekke woonitems die je bij IKEA kan vinden (en nu in huis wilt halen)

Laten we eerlijk zijn: er is bijna geen huishouden in ons land te bekennen dat helemaal niets van IKEA in huis heeft staan. Geen wonder, want de winkelketen verkoopt ook gewoon veel handige meubels tegen een goede prijs.

En vergis je niet: daar zitten heel wat te gekke accessoires tussen die je eigenlijk gewoon thuis wilt hebben zodra je ze ziet. Deze woonitems vonden we op de website van IKEA en konden we je niet onthouden.

Theelichthouder

theelichthouder van IKEA
Bron: IKEA

Er zijn echt geen excuusjes meer om met saaie theelichthouders op de proppen te komen. Dit schattige aapje willen we stiekem allemaal wel op onze salontafel hebben staan. Het aapje kost 9,99 euro.

Kunstecodome

kunstplantjes onder stolp
Bron: IKEA

Oke, de plantjes onder deze stolp zijn nep (wat wij stiekem wel jammer vinden), maar dat laat niet weg dat deze stolp te gek is voor thuis. Op je nachtkastje, in een kast of op tafel. De kunstecodome kost 5,99 euro.

Toiletspiegels

spiegels
Bron: IKEA

Een klein spiegeltje om je make-up in te doen, is heel handig. En deze twee mini-spiegels zijn ook nog ‘s super leuk om te zien! Geef ze een leuk plekje in de wc of badkamer. Wedden dat je er opmerkingen over krijgt? Een set van twee spiegels kost 9,99 euro.

Decoratiebanaan

decoratie banaan
Bron: IKEA

Bananen zijn niet alleen lekker, ze zijn eigenlijk ook heel leuk. Deze decoratiebananen zijn het levende bewijs! Ze ze op een leuk plekje in huis om de show te stelen. Tip: geef de decoratiebanaan cadeau aan een echte bananenfreak! De tros bananen kost 7,99 euro.

Monstera schaal

schaal van monsterablad
Bron: IKEA

In de categorie decoratiebanaan is ook deze schaal van monsterablad een echt musthave voor de plantengek. Gebruik ‘m op koekjes op te serveren of gebruik ‘m in de keuken als fruitschaal. De schaal kost 4,99 euro (en is tevens weer leuk om cadeau te geven aan een heuse plantenmama).

Ophangbord

ophangbord
Bron: IKEA

Heb je nog een lege muur, ruimte én spullen over? Dan is dit ophangbord van hout iets wat je wilt hebben. Gebruik ‘m in de keuken (zoals op het plaatje) om je pannen, schaar, etc. aan op te hangen, zet ‘m in als verticale kruidentuin of gebruik ‘m in de knutselkamer. Het bord kost 37,90 euro en is er in verschillende maten.

Voedseldeksels

voedseldeksels van siliconen
Bron: IKEA

De uitvinding van de eeuw, als je het ons vraagt. Deze voedseldeksels van siliconen trek je zo, hopsakee, over je half aangegeten sinaasappel, ui of komkommer heen. Handig, zero waste en heel eerlijk: ook gewoon heel vrolijk! De voedseldeksels komen per drie en kosten 2,99.

Roomed loves IKEA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gekke woonitems die je bij IKEA kan vinden (en nu in huis wilt halen)
Sluiten