Dol op woonaccessoires? Zo decoreer je erop los zonder dat het te erg opvalt

Het is vaak een welbekend styleprobleem tussen mannen en vrouwen: mannen willen dat het interieur zo strak mogelijk oogt, terwijl vrouwen vaak toch wel een zwak hebben voor frutsels en gezellige hoekjes. Gelukkig kun je ook losgaan met woonaccessoires op een subtiele manier, zodat je wederhelft het niet zo goed ziet. Een beetje zoals je moeder vroeger ongezien veel groenten verstopte in de lasagne. Wij leren je hoe je dat aanpakt.

En omdat je toch los mag gaan: dit zijn onze favoriete woonaccessoires van Nederlandse ontwerpers.

Zes planten, zes boeken, zeven kussens en een volgepropte bar cart. Door de neutrale kleuren valt het niet zo op, maar als je goed kijkt, kun je zien dat de bewoners wel degelijk een zwak hebben voor woonaccessoires. Als je kiest voor items die bij dezelfde kleurenfamilie horen als de rest van het interieur, zul je zien dat ze minder snel op zullen vallen.

Door het monotoom geheel lijken de accessoires bijna weg te vallen tegen de muur. Alles is bovendien netjes geordend en strak gestyled.

Tip: ga voor glazen vazen en lampen. Dankzij de transparantie zullen deze items minder dominant ogen in je interieur.

Verder kijken

Van semi-truttig bloemetjesbehang tot een walhalla voor de serviesliefhebber. Er is meer! Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

S.O.S.

Loopt je verslaving toch een beetje uit de hand? Lees dan hier onze tips voor verzamelwoede.

Stadshem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dol op woonaccessoires? Zo decoreer je erop los zonder dat het te erg opvalt
Sluiten