Woon je in een kleine ruimte? Deze loft heeft dé oplossing

Hoewel er veel voordelen aan het wonen in een klein huis zitten, kan het soms toch best lastig zijn om een kleine ruimte goed in te delen. Je zit al snel met het probleem van te veel spullen op een te klein oppervlak. In dit huis is er een handig trucje op bedacht. Watch and learn: een kledingkast onder je bed bespaart je veel kostbare ruimte.

In kleine huizen zie je vaak dat bedden op een platform worden gezet. Het is dan ook een handige manier om meer opbergruimte te creëren. In dit huis doen ze daar nog een schepje bovenop en werd de gehele kledingkast onder het bed gemaakt!

In een kleine ruimte of slaapkamer wordt vaak als tip meegegeven om het geheel rustig te houden en neutrale kleuren te kiezen. Deze loft gaat lekker tegen die regel in door veel kleur en verschillende materialen terug te laten komen in het interieur; en ook dat kan dus supertof zijn!

Zo zie je maar weer dat als je op een simpele manier kleur weet aan te brengen in je interieur, dit een mooi effect geeft. Check hoe je op een simpele manier meer kleur kunt toevoegen aan je interieur.

Het hout in de loft is onbewerkt, wat voor een heerlijk frisse uitstraling zorgt. Over fris gesproken: ook de groene tinten in het interieur werken daar aan mee. Daarnaast zijn wij weg van de combinatie van de stoere muur met het onbewerkte hout in de keuken!

Doordat er maar één raam in het appartement zit, vormt dat ook direct de enige bron van daglicht en dat moet je optimaal benutten. Toch wilden de bewoners de slaapruimte enigszins scheiden van de rest van de loft. Daarom is er gekozen voor glas als divider. Zo komt het daglicht ook in de slaaploft en is de ruimte toch ietwat opgedeeld.

Voordat deze loft verbouwd werd, waren de muren half behangen en zat er geen keuken in de ruimte. Op de muren zie je dit nog terug, omdat daar de onafgewerkte details meegenomen zijn naar dit nieuwe interieur. Dit geeft een industriële look mee aan de loft.

MEER LEZEN
Meer inspiratie op het gebied van wonen in een kleine ruimte? Check dan ook even deze fijne studio met verhoogd bed of deze garderobekast die tevens verstopt zit onder het bed!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Woon je in een kleine ruimte? Deze loft heeft dé oplossing
Sluiten