Naomi Pater
Naomi Pater Binnenkijken 7 mrt 2022

Wauw! Deze TikTokkers hebben een fantastische woning die je wilt zien

Het is verleidelijk om uren om Tiktok te scrollen en je te laten amuseren door allerlei soorten video’s. Wij zijn natuurlijk het meest gek op de accounts die ons inspireren met hun geweldige interieur. Van woningen die geïnspireerd zijn op de jaren 60 tot aan een felroze woonkamer, het komt allemaal voorbij.

De meeste fantastische TikTok-woningen delen we vandaag met je.

TikTokkers delen hun prachtige woning

@rosemaryretro a few of my favorite architectural features in my apt 🌼 #interiordesign #architecture ♬ House of the Rising Sun – Remastered – The Animals

1. Een jaren 60 woning

Op TikTok deelt Rose Mary video’s van haar unieke woning en wij zijn verbluft. Het voelt net alsof we in een tijdmachine zitten en even terug gaan naar de jaren 60.

We zien veel gebruik van hout, hangende planten, stoelen met drukke printjes, een oude platenspeler en grote ramen. De zon schijnt ook nog eens prachtig naar binnen en dat maakt van dit huis een echt interieurpareltje.

@livewithmoi Some of the pieces I bought and how I styled them ✨ #fyp #homedecor #decor #apartment #chicago #style #home #foryoupage ♬ Running Away – VANO 3000 & BADBADNOTGOOD & Samuel T. Herring

2. Minimalisme op z’n best

Bovenstaande video bewijst maar weer dat je ook met minimalisme je woning geweldig kunt inrichten. Het appartement staat in Chicago en heeft grote ramen, waardoor er veel zon naar binnen schijnt.

Bewoonster Moira gebruikt een eenvoudig kleurenpalet dat bestaat uit helder wit en zacht grijs, met matzwarte accenten die het geheel een supermoderne uitstraling geven.

@leanneansar Mrs. Darcy 🌹 #prideandprejudice #apartment #frenchgirl #paris #nyc dress: @hillhousehome ♬ original sound – Léanne Ansar

3. Een droom appartement in New York

De Amerikaans-Franse Leanne heeft het goed voor elkaar en woont in een fantastisch appartement in New York. Het is goed te zien dat haar Franse roots de interieurstijl flink heeft beïnvloed. Met de gordijnen dicht lijkt het net alsof je je waant in Parijs.

Alles in haar stulpje ziet er kunstzinnig en tijdloos uit. Zo zien we vintage meubilair, gouden spiegels en klassieke kunst. Zelfs de tv is nog ingelijst en staat op een kunst ezel.

@lonefoxhomeThe Dining Room ✨♬ original sound – DIY & Home Decor

4. DIY inrichting met aardetinten

Wie gek is op aardetinten, DIY’s en planten moet zeker eens een kijkje nemen op het account van Drew. Negeer vooral even dat iets wat dramatische muziekje en laat je vooral inspireren.

Iets leuks gezien dat je ook wilt hebben? De ontwerper heeft een eigen online winkel waar hij z’n eigen meubelstukken en accessoires verkoopt.

@donborsch New rug. 😍 #jonathanadler #ruggable #loftstyle #dtla #decor #interior #gallerywalldecor #apartmentdecor #rugsoftiktok #downtownla ♬ Y Volvere – Los Angeles Negros

5. Een vrolijk appartement

De vrolijke Luis trekt zijn opvallende kledingstijl door naar zijn interieur. We zien een grote wand die bekleed is met allerlei artistieke schilderijen en posters.

Ook aan de werkplek heeft de TikTokker aandacht besteedt. Zo zien we een regenboogvloerkleed, een plant en een geweldige houten tafel.

@mina.doe obsessed with my new wall art from @drool_art 💞 #fyp #interiordesign #interiordecor #droolhome ♬ original sound – 🪲

6. Kleurrijk in New York

Zo’n kleurrijk appartement als dat van Mina in New York zien we zelden. De bank is hemelsblauw met daarop een bijpassend kleed en funky kussens. Ook de hippe posters op de muur en de glazentafel met bloemen passen er uitstekend bij. Heb je dat harige krukje al gezien waar de plant op staat? Zó leuk!

@kate_rose_morgan More is more in my house 😂🙌🏻🌸 #interiordesign #homedecor #interiorstyling #diyhomedecor #colourful #interiordecor ♬ Where are the eccentric creators seizethade – seizethade

7. More is more

Het bovenstaande huis viel ons direct op tijdens een rondje scrollen op TikTok. De kleurrijke ruimtes met bloemen, printjes en discoballen stralen veel positiviteit uit. Die keuken en die lichtblauwe bank zouden wij zelf ook wel willen hebben.

@kristiemwong The place is coming together #fyp #homedecor #apartmenttour #sanfrancisco ♬ son original – Sibylle

8. Klein, maar sfeervol

Kristie en haar vriend wonen in een klein appartement, maar dankzij de grote spiegel lijkt het veel groter. Voor een seconde dachten wij zelfs dat dit een deur is. Maar niets is dus minder waar.

De smalle boekenstandaard, de lange bank, de grote planten en grote ramen met veel daglicht, maken van dit kleine huisje toch een echt interieurpareltje. Zo zie je maar weer dat je van kleine ruimtes echt wel wat moois kan maken.

Als het aan ons ligt gaan we vaker op zoek naar fantastische en vooral originele TikTok woningen. Het is zo leuk om te zien dat velen hun passie voor interieur delen en dat wij jou hiermee ook weer inspireren.

Kijk je ogen uit in dit sfeervolle stulpje vol schilderijen en vrolijk behang

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw! Deze TikTokkers hebben een fantastische woning die je wilt zien
Sluiten