Kijk deze stoere Italiaanse woning met bijzondere stenen muren

Dit prachtige huis gelegen op de top van de hoogste heuvels van Urbini in Rimini heeft een adembenemend uitzicht over het Italiaanse groene landschap. Het verblijf heeft een exterieur van indrukwekkende stenen muren en een interieur van beton: een ontzettend stoere combinatie.

De woning is in 2017 ontworpen door GGA Gardini Gibertini Architects, het cement is dus nét droog.

Je ziet het al: prachtig uitzicht over de groene heuvels van Italië. De stenen muren van dit huis geven je een oud middeleeuws gevoel. Het huis is omringd door een groot terras met vooral veel groen. Vanaf het zwembad kun je heerlijk genieten van de vergezichten. Geen slechte plek om een middag met een drankje in de hand te vertoeven, denken wij.

De woonkamer is super modern door de betonnen vloer met gewaagde kleur, maar het houten meubilair zorgt voor balans. De hoge grijze muren springen er mooi en zorgen weer voor een licht contrast, zodat het interieur niet te donker oogt.

De betonnen vloer zie je door de hele woning terugkomen. Zo ook op de trap. We love it! Zie je die enorme ronde lamp op het plafond? Deze vorm zie je ook terugkomen op de houten muur. Ondanks een redelijk minimalistisch interieur is dit toch een huis met aardig wat details. De lamp zorgt voor een brede lichtweerkaatsing en hierdoor lijkt het hele plafond verlicht. Het plafond springt er op deze manier mooi uit.

Meer zien

Wil je meer foto’s van dit prachtige huis met stenen muren zien? Kijk dan even op Homedsgn voor het volledige artikel!

Homedsgn

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Kijk deze stoere Italiaanse woning met bijzondere stenen muren
Sluiten