Wij hadden nooit gedacht dat wonen in een kas zó stijlvol kon zijn!

Wonen in een kas klinkt misschien niet meteen heel glamorous. Maar toen we de foto’s van deze bewoonde kas zagen moesten wij onze mening toch écht bijstellen. Dichter bij de natuur dan dit kan bijna niet. En dat voel je in dit huis aan alles. De bewoners hebben een perfecte mix tussen de avontuurlijke buitenwereld en de knusheid en comfort van een huis weten te combineren.

Scroll snel naar beneden en we vertellen je er alles over!

Van buiten zou je niet meteen kunnen raden dat er hier écht mensen wonen…

… Maar het is toch echt zo! Hoe gaaf is deze keuken met enorme hoekbank ernaast?

Het huis heeft een gedeelte dat voornamelijk bestaat uit ramen en een dichte ruimte. In de open ruimte is heel goed nagedacht over de styling. Buiten en binnen lopen naadloos in elkaar over. Dit komt mede door de hoeveelheid planten in de kas, maar ook door de natuurlijke materialen die overal gebruikt worden.

Het dichte gedeelte van de kas is ruim en open ingedeeld met voornamelijk neutrale tinten. En ook hier zien we weer een natuurlijke look terug door de vele planten en bijvoorbeeld het linnen tafelkleed.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Pssst.. Wist je dat er ook in Nederland mensen zijn die wonen in een kas? Wij brachten een tijdje geleden zelfs een bezoekje aan zo’n familie in Rotterdam. Check het volledige verslag met foto’s hier!

Esny

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wij hadden nooit gedacht dat wonen in een kas zó stijlvol kon zijn!
Sluiten