Wonen en werken in een waanzinnige loft in Williamsburg

Zij is beeldhouwer; hij is chefkok en schrijft over eten. Samen zochten ze al tijden naar een ruimte waar ze beiden konden wonen en werken. Deze loft in Williamsburg heeft exact wat zij zoeken. Met een woonoppervlak van 325 vierkante meter is er genoeg leefruimte. Het stel schakelde Elizabeth Roberts Design in om de boel naar hun wens te maken en het resultaat is te gek.

De helft van het huis is nu in gebruik als atelier om te werken aan sculpturen en de andere helft van de loft wordt als woonruimte gebruikt. De keuken is uiteraard zijn afdeling en die is dan ook echt waanzinnig. Hier worden tv producties en events gehouden. Naast de keuken is een aparte office gemaakt voor het schrijfwerk van de chef kok.

Verspreid door de loft spotten we te gekke sculpturen, wat natuurlijk niet zo gek is in het huis van een beeldhouwer. De hoge plafonds van hout en de balkenconstructie geven het huis echt karakter. Door de klassieke bakstenen muren wit te verven is de ruimte lekker licht en toch heeft het huis zijn stoere karakter behouden.

De bank lijkt rechtstreeks uit de bioscoopzaal te komen.

>> 5 dingen die je nodig hebt voor een thuisbioscoop

Met een hangstoel creëer je direct een ongedwongen zomerse sfeer. Ben je ook op zoek naar zo’n chille hangstoel? Kijk dan even hier voor verkoopadresjes.

Te leuk: gebruik een oude broodrooster als boekenstop!

Dit is overigens niet de eerste loft in Williamsburg waar wij een crush op hebben. Eerder keken we al binnen bij het appartement van de oprichter van Tumblr.

Ga je zelf binnenkort naar New York? Deze industriële loft staat in dezelfde buurt en kun je gewoon boeken via Airbnb.

elizabethroberts.com

Reageer op artikel:
Wonen en werken in een waanzinnige loft in Williamsburg
Sluiten