Inspiratieboost: een witte vloer in de slaapkamer voor een stralende look

Scandinavische interieurs staan bekend om één ding: veel wit. Wit heeft niet alleen de eigenschap een ruimte groter te laten lijken, ook geeft het een ruimte meteen een frisse en stralende look die heel geschikt is voor in de slaapkamer!

Benieuwd hoe een helemaal wit interieur eruit ziet? Kijk dan eens naar dit Scandinavische appartement dat nog witter dan wit is.

Bron: Dyirap

Pas gewassen beddengoed

Bron: Alvhem

Bron: Dyirap

Wil je het groots aanpakken? Kies dan voor een witte vloer in combinatie met witte muren, wit beddengoed en witte accessoires. Dit ziet er niet alleen stralend uit, maar werkt ook rustgevend!

>> 6x tips voor een betere nachtrust

>> Hét stappenplan voor het verven van een houten vloer

Bron: Damernas

Wordt het een beetje te veel wit voor jou? Combineer je witte vloer dan met natuurlijke materialen voor een warme look. Denk hierbij aan leer, riet, rotan of wollen plaids in een neutraal kleurenpalet. De leukste rieten en rotan items kun je hier voor een klein prijsje vinden.

Bron: HEM

Bron: Alvhem

Voeg donkere accessoires of meubels toe om een fijn contrast te creëren. Zo maak je de look van de slaapkamer net iets interessanter. Deze Colorboost helpt je een handje op weg met het kiezen van het juiste kleurenpalet.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om juist kleur toe te voegen. Ga voor felle gekleurde items of juist koele tinten zoals blauw. En wees niet bang om deze te mixen met natuurlijke materialen of donkere kleuren.

MEER LEZEN
Ben je enthousiast geworden over de witte vloeren? Kijk dan ook eens naar deze Inspiratieboost voor witte vloeren in de woonkamer!

Fotografie door Jazzy Hartog voor Roomed (tenzij anders vermeld).