Stoer en zacht tegelijk: een witte industriële scheidingswand

Stoer en zacht tegelijk: een witte industriële scheidingswand

Een industriële scheidingswand van glas en staal staat al lange tijd op mijn verlanglijstje (eerst maar eens een eigen appartement vinden). De zwarte variant – zoals je ‘m voornamelijk ziet – had dus al mijn hart gestolen, maar nu ik de roomdivider in het wit zie, slaat de twijfel toe. Dezelfde stoerheid, maar dan met een zacht randje. I like!

Voel jij ook een verliefd gevoel opborrelen? Dan ga je de rest van dit appartement ook érg fijn vinden.

Voor de liefhebber van een moderne look, is deze woning een ware inspiratiebron. De strakke witte vloer en muren zorgen samen met de minimalistische inrichting voor een strak geheel. De natuurlijke elementen, zoals het houten bankje en de planten brengen daarentegen wat extra sfeer. Dit is ook wel nodig als je graag speelt met zwart, wit en simpele lijnen – het kan namelijk al snel té klinisch ogen. Met het toevoegen van hout en zachte materialen voorkom je dit.

De balk heeft een iets grovere structuur. Zie je dat dit ook wat warmer oogt dan de muur, ook al is het dezelfde tint wit? Niet alleen de kleur is belangrijk namelijk; ook de finish en de ondergrond.

String lights zijn niet alleen leuk tijdens de feestdagen of in de tuin.

Meer zien?

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Stadshem