Jaime Andreas
Jaime Andreas Badkamer 23 jul 2020

6 easy manieren om een witte badkamer meer kleur te geven

Eerlijk is eerlijk: een witte badkamer voelt vaak lekker netjes en rustig, maar tegelijkertijd kan het ook een steriel en ongezellig gevoel geven. Niet echt een ruimte waarin je jezelf op een self-care sessie trakteert of lekker languit in bad gaat liggen. De ruimte kun je gelukkig met simpele manieren meer kleur geven.

Met weinig geld en simpele oplossingen kun je jouw witte badkamer een stuk gezelliger te maken. Je hoeft echt niet altijd alles uit de kast te trekken om een ruimte een nieuw gevoel te geven.

> Lees ook: Zo creëer je het ultieme hotelgevoel in je badkamer

6 manieren om een witte badkamer meer kleur te geven

1. Overal planten

Wist je dat er genoeg planten zijn die het prima doen in een vochtige omgeving als de badkamer? Lees hier welke planten het goed doen in de badkamer. Groene planten maken de witte omgeving een stuk vrolijker en levendiger. Doe er een leuke plantenpot omheen en je bent klaar.

2. Fleurige handdoeken

Schaf handdoeken en washandjes aan in vrolijke kleuren zodat dit de badkamer meer kleur geeft. Je kunt handdoeken kopen in zachte pastelkleurtjes zodat de kamer wel rustig blijft, maar tegelijkertijd ook vrolijker is.

3. Decoreer met spullen voor onder de douche

Douchespullen komen vaak in alle kleuren van de regenboog. Maak een leuk mandje met jouw spulletjes voor onder de douche of voor in bad.

Vul dit mandje weer aan zodra je merkt dat het leeg raakt. Leuk om te vullen met kleurrijke bathbombs, sponsen en mooie flessen shampoo.

4. Kleurrijk douchegordijn

Gebruik een douchegordijn om de witte badkamer op te fleuren. Je kunt een boel douchegordijnen vinden met een gaaf patroon of in leuke kleurtjes. Douchegordijnen worden snel vies, dus het is een goed idee om het regelmatig te vervangen voor een nieuw exemplaar.

5. Zachte badmat onder de voetjes

Wanneer je jouw douche of bad uitstapt, is het fijn om een fluffy badmat onder je voeten te hebben. Een zachte badmat geeft jouw badkamer een gezellige uitstraling.

6. Mooie verlichting

Ook verlichting in de badkamer is erg belangrijk. Fel geel licht maakt niemand gelukkig en al helemaal niet als je jezelf een avondje in de watten wil leggen. Ga dan voor zacht gedempt oranje-geel licht of licht dat je in allerlei kleurtjes kan veranderen.

Meer inspiratie voor de badkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 easy manieren om een witte badkamer meer kleur te geven
Sluiten