Witness Apartment is onze absolute droomloft in New York

Soms kom je van die huizen tegen waar je zo in zou trekken. Dat gevoel kregen we direct toen we de beelden van Witness Apartment tegenkwamen via Pinterest. Na wat research kwamen we in contact met de eigenaars, Ani en Cyril. Wat blijkt? Er woont helemaal niemand in dit appartement tegenover Madison Square Garden! In eerste instantie snap je dat misschien niet, maar eigenlijk hebben Ani en Cyril er een heel mooie bestemming voor gevonden, waardoor veel meer mensen van deze mooie plek kunnen genieten.

Het concept heeft eigenlijk vrij veel weg van The Loft in Amsterdam. Een paar keer per jaar wordt het interieur van the Witness Apartment helemaal omgegooid en alles in het appartement is te koop.

1903_A38Q6254
1903_A38Q5812
witness apartment

Het idee

Voor de styling werken Cyril en Ani samen met verschillende interieur designers en stylisten. Het idee was om verschillende creatieven samen te brengen in de loft en verschillende stijlen en thema’s in het interieur te ervaren.

IMG_1661
IMG_1597
IMG_1586
IMG_1605

Gebruik van de ruimte

De ruimte wordt dus eigenlijk gebruikt om met verschillende designers samen te werken en te experimenteren met verschillende interieurstijlen. Daarnaast is de ruimte ook te boeken voor verschillende partijen, events en shoots.

1
3
1903_A38Q5864

Toekomstplannen

Er worden nu al verschillende projecten, shoots en workshops georganiseerd in the Witness Apartment, maar Ani en Cyril willen de ruimte graag uitbreiden zodat er nog meer met food gedaan kan worden. Daarom wordt in april dit jaar een gave industriële keuken geïnstalleerd. Dan kunnen ze met meer chefkoks samenwerken voor diners of food shoots.

IMG_1648
IMG_1565
1903_A38Q5868

Zie je iets moois of wil je hier graag een event organiseren? Meer info over the Witness Apartment vind je op hun website en wegzwijmelen bij het mooie interieur kan via hun Instagram account.

Reageer op artikel:
Witness Apartment is onze absolute droomloft in New York
Sluiten