Wit, witter, witst: dit Scandinavische appartement heeft een te gek interieur

Wij zijn wel fan van een spierwit, Scandinavisch interieur. Niet alleen omdat wit echt de allerbeste basis blijft waarmee je zoveel kan creëren en combineren, maar ook wanneer het interieur gewoon lekker wit blijft en geen extra kleuren nodig heeft. Dit prachtige appartement in Zweden bestaat bijna alleen maar uit wit, met hier en daar een lichtgrijs accent. Door het blanco canvas te combineren met een mooie gallery wall, veel planten en bloemen en veel verschillende materialen als hout, marmer en zachte stoffen is het appartement allesbehalve saai!

De indeling van het huis is ook heel bijzonder. Naast de zwarte keuken is een kleine kamer gecreëerd, die dienst doet als slaapkamer. Het appartement is niet groot, maar door de slimme indeling toch ruimtelijk en licht. Kijk je mee?

In de ruime woonkamer staat een heerlijke bank met zachte kussens en een verzameling van koffietafels. Door verschillende stoffen en materialen met elkaar te combineren heeft de woonkamer – ondanks ál dat wit – toch een interessante en spannende look.

Wil je zelf ook zo’n fijne zithoek creëren? Wij maken het je gemakkelijk en zetten alle essentials voor deze woonkamer op een rijtje. Shop the look hier.

>> 5 ideeën voor het stijlen van een geheel wit interieur

De keuken is de enige ruimte in het appartement waar is gekozen voor een groot contrast: zwart! De matte keukenkasten zorgen hier voor een stijlvolle look en het bijzondere is ook het venster in de muur van de slaapkamer. Hierdoor komt er genoeg licht in de keuken én het heeft een bijzondere look!

In de kleine slaapkamer trekt het te gekke behang van Sandberg natuurlijk meteen de aandacht. Doordat alle muren hiermee zijn behangen, heeft de slaapkamer een rustgevende look.

>> 11x inspiratie voor de styling van je nachtkastje

Bekijk ook eens dit prachtige zomerhuis met een Scandinavisch interieur met véél wit in combinatie met de mooiste groene planten.

www.alvhem.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wit, witter, witst: dit Scandinavische appartement heeft een te gek interieur
Sluiten