Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 4 nov 2021

Fantastische vormen komen terug in dit witte Scandinavische interieur

Een wit, licht interieur is altijd leuk om naar binnen te kijken en in een Scandinavische stijl komt wit zeker tot zijn recht. Dit Scandinavische appartement laat dit dan ook zeker zien met zijn witte muren en vloeren. En de ronde ramen zorgen voor mooie lichtinval.

Dit witte interieur is in ieder geval naar onze mening allesbehalve saai.

Een prachtig wit Scandinavisch interieur

wit Scandinavisch interieur
Bron: Bolaget

Wat wij zo tof aan dit appartement vinden zijn de vormen die je kan zien. Zo kan je hierboven het schuine plafond zien met de witte pilaren en ook de houten balken die naar de verdieping hoger leiden waar het bed staat.

Wij vinden het bijzettafeltje bij het ronde raam heel schattig staan. En de eettafel is prachtig in het licht gezet voor het grotere ronde raam.

Bron: Bolaget

Op deze foto zie je die lichtinval nog beter. De mooie houten eettafel en stoelen verdienen hun spotlight en je kan zien dat er ook nog een prachtige plant in de hoek staat. Daarnaast zie je ook dat ze twee van dezelfde mooie voetenbanken tegen de muur hebben gezet waar de poten van matchen met de eetkamerstoelen.

Je ziet ook snel dat dit appartement monochrome zonder witte muren en vloeren al snel iets te donker eruit zou kunnen zien. Zeker als je kijkt naar de tv-lounge.

Bron: Bolaget

Wij vinden vooral de witte hanglampen heel leuk in dit Scandinavische interieur. Ook spot je hier weer mooie houten balken, maar dit keer aan het schuine plafond. Hier zie je ook goed dat door middel van accessoires er toch wat kleur in het witte interieur worden gebracht.

Hallo inspiratie: zo style je een interieur met een laag, schuin plafond

Bron: Bolaget

Een stijlvolle gang

Het maakt niet uit waar je staat in deze woning: de fantastische vormen zie je overal. De mooie inhammen waar de ramen zitten geven dit Scandinavische interieur karakter samen met de opening naar de witte keuken.

Ook zie je een zachtgrijze bank die je eerder misschien niet zo was opgevallen samen met eenzelfde stijl bijzettafeltje als die alleen bij het ronde raam stond. In dit Scandinavische appartement zie je veel herhaling van vormen en items. Repetitie kan heel stijlvol zijn in je interieur denk maar aan de regel van drie.

Bron: Bolaget

Zodra je de keuken binnenloopt zie je ook meteen deze aparte vorm van het plafond. En ook komt het ronde raam weer terug met een leuke groene plant erin. Wij zijn dol op de zwarte glanzende tegels op de vloer, maar ook de mooie witte metro tegels aan de muur.

Dit is de kracht van een gekleurd kleed in een Scandinavisch interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fantastische vormen komen terug in dit witte Scandinavische interieur
Sluiten