Dit huis heeft hét ultieme dakterras voor de perfecte zomeravond met vrienden

Op de zomer in Nederland kunnen we helaas niet altijd vertrouwen. Maar dat weerhoudt ons er zeer zeker niet van om tóch een paradijsje van ons balkon, dakterras of tuin te maken. De bewoners van dit huis denken daar duidelijk hetzelfde over. Naast een wit met groen interieur, is namelijk ook het dakterras volledig gestyled volgens het Scandinavische boekje.

Neem een kijkje en haal al je interieur- én exterieurinspiratie uit de styling van dit huis!

Vaak heeft een huis óf een witte basis, of een dokere. Dit huis heeft het gewoon allebei. De combinatie van de witte muren met de zwarte vloeren leveren een mooi contrast op. Om de overgang iets geleidelijker te laten verlopen, zijn er een aantal mooie groene accenten toegevoegd.

Dit dakterras heeft het allemaal! Een zachte hoekbank voor al je vrienden, gezellige accessoires, planten en een enorme BBQ voor een spontane avond. En het leuke is: jij kunt deze look heel gemakkelijk nadoen op je eigen dakterras – mocht je de gelukkige eigenaar zijn van zo’n fijn zonnig plekje. Al met een paar grote planten, gezellige kussentjes en een paar jute accessoires creëer je binnen no-time dezelfde sfeer.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Entrance Makleri

Reageer op artikel:
Dit huis heeft hét ultieme dakterras voor de perfecte zomeravond met vrienden
Sluiten