Meer dan een huis vol wit: in elke kamer iets verrassends

We zien behoorlijk vaak binnenkijkers met compleet wit interieur een witte basis voorbij komen. Ook dit huis heeft een witte basis, maar is toch nét even anders dan we gewend zijn.

Hier en daar zijn namelijk opvallende keuzes gemaakt, die het geheel een totaal andere twist geven. Dit zijn de welbekende statement items. Spot jij ze?

De lichte bank is een kleurrijke toevoeging aan het geheel. Dit effect wordt haarfijn versterkt door de contrasterende houten kast met daarop de wereldbol. De wereldbol hebben we al een tijdje niet meer gezien als decoratie item in ons interieur, maar nu we deze foto’s zien moeten we dat misschien maar weer eens heroverwegen…

Het hele hoekje met de wereldbol, de warme houten kast en de stoere poster aan de muur samen zorgt in de woonkamer voor een opvallende switch van lief en zacht, naar stoer en kleurrijk.

Ook in de keuken is een opvallende keuze gemaakt, qua kleur dit keer. Want waarom zou je de kastdeurtjes van je keuken in een neutrale kleur verven, als je hele huis in principe al wit is? Juist de diepdonkere blauwe keukenkastjes zorgen voor een prachtig effect.

Donkerblauw zien we steeds vaker. Op de muur, in combinatie met goud, en in de mooiste binnenkijkers. Benieuwd? Kijk dan even hier.

Wat in de slaapkamer het absolute statement piece is, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Deze enorme (waarschijnlijk gewoon vintage gescoorde) stoel trekt alle aandacht naar zich toe. En daar deden de bewoners van dit huis nog lekker een schepje bovenop, door er een tas in een fel kleurtje naast te zetten.

Het maken van ietwat gekke, felle kleurencombinaties wordt ook wel color blocking genoemd. Durf jij het aan?

entrancemakleri.se

Reageer op artikel:
Meer dan een huis vol wit: in elke kamer iets verrassends
Sluiten