Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 18 sep 2020

Must have voor de winter: een wit hoogpolig vloerkleed (zoals in dit huis)

Je hebt een hoogpolig vloerkleed, en je hebt de overtreffende trap. In dit appartement ligt die overtreffende trap – maar we vinden het tóf. Je weet in elk geval één ding zeker met zo’n vloerkleed: jij hebt in de winter geen last van koude voeten.

Natuurlijk kan je voor elke kleur hoogpolig vloerkleed gaan als jij wilt, maar na het zien van de onderstaande foto’s zijn wij helemaal gek geworden op een wit vloerkleed.

wit hoogpolig vloerkleed
Bron: Bolaget
wit hoogpolig vloerkleed
Bron: Bolaget

Hallo wit hoogpolig vloerkleed!

Misschien is dit vloerkleed niet geschikt als je een huisdier hebt (iets met modderpoten) of als je een knoeikont bent (iets met tomatensaus), maar anders zouden we het gewoon doen. Het is misschien was lastiger stofzuigen dan een laagpolig tapijt, maar hóe leuk staat dit.

Twijfel je nog of je voor een hoogpolig of een laagpolig tapijt? We schreven eerder deze guide om je een handje op weg te helpen: de voordelen en nadelen van een hoogpolig vloerkleed.

wit hoogpolig vloerkleed
Bron: Bolaget

Had je trouwens ook al gezien dat het vloerkleed hartstikke goed bij de rest van het interieur past? In het hele interieur zien we veel wit- en crème tinten. Deze rustgevende combinatie wordt spannender gemaakt door natuurlijke accenten, zoals het vintage houten kastje en die oceaanblauwe bank.

Opvallend kleed, kleine tafel

Een grote salontafel is trouwens echt niet nodig met zo’n tof vloerkleed – hoe groter je salontafel, des te minder je van het kleed ziet. De bewoners van het appartement hebben er dus heel goed aan gedaan om voor een kleine tafel te kiezen.

Meer toffe binnenkijkers op Roomed:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Must have voor de winter: een wit hoogpolig vloerkleed (zoals in dit huis)
Sluiten