Inspiratieboost: combineer wit, grijs en pastelkleurtjes voor een lieve, stoere look

Inspiratieboost: combineer wit, grijs en pastelkleurtjes voor een lieve, stoere look

Wit en pastelkleurtjes zijn wat ons betreft een match made in heaven. Voeg daar nog een likje grijze verf aan toe, en je lieflijke interieur krijgt ineens een stoere touch. Zo ook in dit kleine Scandinavische appartement, waarvan je zou denken dat het veel groter zou zijn!

Dit appartementje is namelijk maar 29 m², maar door de lichte en ruime inrichting oogt het veel groter. Benieuwd hoe jij jouw kleine appartementje ook groter laat lijken? Met deze tips kom je een heel eind.

Persoonlijk

Door een muur grijs te verven, krijgt je kamer meteen een stoere, neutrale look. Grijs is meestal toch net een tikje persoonlijker dan een witte muur. Toch oogt een kamer met een grijze muur toch nog fris. Kies wel voor een lichtgrijze muur. Een donkergrijze muur zorgt ervoor dat de kamer kleiner lijkt dan hij is, en dat is natuurlijk zonde.

Grijs is een fantastische kleur om andere kleuren mee te combineren: er is namelijk vrijwel geen kleur die níét bij een grijze muur past. Ga voor pastelkleurtjes, zoals in dit appartement, of kies juist voor de prachtige combinatie van blauw, groen en grijs.

Haal je de grijze elementen liever weg? Dan is dit wellicht je droominterieur.

Meer inspiratie?

Klik dan op de afbeelding om deze te vergroten.

Bron: Bjurfors