Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Binnenkijken 18 feb 2019

Wit, witter, witst: een prachtig clean appartement

Witte muren, een witte vloer, witte meubels… Saai? Nee joh! Dit is weliswaar een clean appartement, maar er zijn ook genoeg kleuraccenten aan toegevoegd. En het resultaat vinden we prachtig.

Groot is het appartement trouwens niet: de slaapkamer bevindt zich in de woonkamer, en alleen het keukentje en de badkamer zijn ergens anders. Maar het witte en opgeruimde helpt júist om het toch wat groter te laten lijken. Slim!

Afbeelding van een wit clean appartement 2
Afbeelding van een wit clean appartement 3

Clean appartement met kleuraccenten

Eerlijk is eerlijk: van welke interieurstijl je ook houdt, met witte meubels zit je eigenlijk nooit fout (dat rijmt niet voor niets). De witte bank staat hier heel modern en ruimtelijk, maar kan ook prima in een meer bohemian woonkamer. Dan kies je uiteraard wel voor andere details, maar wij kunnen ook deze combinatie met een mosgroen vloerkleed en kussens met verschillende gekleurde printjes wel waarderen.

In veel witte woningen zie je nog wel een lichte houten vloer, maar die is ook in dit geval wit. Dat zorgt voor een extra clean gevoel! Bovendien vallen de chique gouden standaarden van de lampen nu meer op dan ze anders zouden doen.

Afbeelding van een wit clean appartement 4

Zoals we al schreven, is het bed gewoon in de woonkamer, maar door middel van een tussenschotje zijn als het ware wel twee ruimtes gecreëerd. Daardoor hoefde de kleur van het dekbedovertrek ook niet precies te passen bij de rest van de woonkamer, hoewel het dat natuurlijk wel doet – je wilt een rustig appartement of je wilt het niet.

Afbeelding van een wit clean appartement 5
Afbeelding van een wit clean appartement 6

Een volledig witte keuken

Ook de keuken is prachtig wit, met dezelfde houten vloer en daarbij witte keukenkastjes en natuurlijk witte tegels op de muur. Voor wat kleur zijn hier niet alleen planten toegevoegd, maar is er ook voor gekozen om wat kleurrijk servies uit te stallen op planken. Waarom decoratie kopen als je het eigenlijk ook al gewoon in huis hebt?

Afbeelding van een wit clean appartement 7

Ook handig is dat een deel van de tafel inklapbaar is. Heb je gasten, dan zit je gezellig aan de ronde rafel, maar je kunt de rechte rand eventueel ook bij een bankje zetten voor een knus gevoel. En voor wat extra ruimte bij het aanrecht, trouwens.

Afbeelding van een wit clean appartement 8

De witte tegels vinden we terug in de badkamer, samen met een wit douchegordijn. De groentint die we al eerder zagen zit hier echter niet verstopt in planten, maar in de tegels op de vloer! Rustig maar chique: precies waar we van houden in zo’n clean appartement.

Meer mooie witte appartementen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Alvhem

Reageer op artikel:
Wit, witter, witst: een prachtig clean appartement
Sluiten