Hou je van wit (véél wit)? Dan is dit je droomhuis

Een huis met een overdaad aan wit klinkt wellicht saai, basic en doet je denken aan de klinische omgeving van de tandarts – maar dit interieur laat zien dat het alles behalve dat is. Door te spelen met tinten, verschillende afwerkingen en de combinatie met zachte kleuren is all white juist superstijlvol.

En voor een zoete look zijn pastel en wit wat ons betreft een ware match made in heaven.

Wit is ontzettend veelzijdig. Het is de perfecte basis, past bij elke kleur, oogt fris en laat een ruimte groter lijken. De juiste tint kiezen voor je muur kan lastig zijn; want ga je voor puur wit, of toch off white?

Maar ook de finish is bepalend voor de look. Zo zal een glanzende afwerking killer, maar ook luxueuzer ogen dan een matte variant. In dit artikel helpen we je een handje bij je keuze!

Elegante kandelaars, niet waar? Deze beauty’s zijn van Skultuna en zijn onder andere hier te koop (let op: er hangt een aardig prijskaartje aan..).

Met zachte, aardse kleuren kun je een all white look verzachten. Roze zal lieflijker ogen, terwijl je met meer bruine kleuren een meer volwassen look creëert.

Ontdek meer

Het sneeuwwitte interieur blijft je verrassen. Hoe leuk is de tipi in de kinderkamer bijvoorbeeld?

Dit vind je vast ook leuk

Liever iets meer warmte? Ga dan voor een grijze basis, zoals in dit stijlvolle interieur.

Bjufors

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hou je van wit (véél wit)? Dan is dit je droomhuis
Sluiten