Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 4 jul 2018

Wauw, de 6 wishbone stoelen geven deze keuken extra veel karakter

Niets fijner dan bij iemand anders thuis binnen koekeloeren, vandaar onze rubriek ‘Binnenkijken’! Wij raken enorm geïnspireerd door de Scandinavische architectuur én het rustige interieur. Dit keer kijken we binnen bij een rustig en ruimtelijk huis met enorm veel lichtinval. En 6 prachtige wishbone stoelen in de keuken.

Het Zweedse huis heeft maar liefst drie ramen naast elkaar op de beganegrond waardoor er lekker veel licht inval is. De groene voor- én achtertuin geven het gevoel dat je je middenin het bos omgeeft. Wel zo fijn!

Keuken
Bjurfors
Binnenkijken Zweeds paradijs
Bjurfors

Open keuken

De gehele keuken én woonkamer zijn erg modern ingericht en zijn helemaal wit. Er heerst daardoor een frisse, open en ruimtelijke sfeer. Deze sfeer wordt versterkt door de open wishbone stoelen, om verliefd op te worden! Om toch wat kleur in te brengen, staan er gezellige bloemen en een fruitschaal op tafel. En natuurlijk een hoop planten, daar maak je ons helemaal blij mee!

binnenkijken-kleed

Twee woonkamers

En dat dit huis niet zomaar een rijtjeshuis is, kan je zien aan de twee woonkamers die het huis telt. In de woonkamer op de eerste verdieping vind je geheel in stijl met de rest van het interieur een moderne inrichting met onder andere een strak witte bank.

Het enorme tapijt zorgt voor sfeer en een vriendelijke, warme uitstraling. Het donkere rood steekt mooi af bij de moderne inrichting van de rest van de woonkamer. De kunst maakt het éxtra knus. De stoel in de hoek van de woonkamer is van leer en heeft een gevlochten patroon. Stijlvol én extra stevig.

binnenkijken-slaapkamer
Bjurfors

Rustige slaapkamer

De slaapkamers stralen ondanks de gekleurde muren en meubels rust uit. De grote ramen zorgen voor veel licht waardoor de lichtgekleurde muren niet zo druk ogen. Als je even in het stijlvolle huis doorbrengt, kunnen wij ons voorstellen dat je helemaal zen wordt!

Bij nog meer huizen binnenkijken?

Bron: Bjurfors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw, de 6 wishbone stoelen geven deze keuken extra veel karakter
Sluiten