Een heerlijk interieur waar je in stijl kunt overwinteren

Af en toe komen we huizen tegen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Zo ook dit huis met fijn, winters interieur. Met een rustig kleurenpalet en veel natuurlijke materialen krijgt het interieur een stoere look. De fijne vachtjes, dekens én de open haard zorgen ervoor dat je je hier heerlijk kunt overwinteren.

Wil jij zelf ook deze landelijke en stoere look in huis zonder dat het oubollig wordt? Dan geven we je graag tips hoe je dit kunt doen!

De stoere details van de woonkamer zit vooral in de robuuste houten meubels én de accessoires die gebruikt zijn, zoals de schedel. De lampen geven het geheel een industrieel tintje. Wat betreft het kleurenpalet zien we veel natuurlijke tinten met een contrast van donkere items. Meer inspiratie over dit kleurenpalet vind je hier.

De keuken is toch echt het pareltje van dit huis. De keuken heeft namelijk een look dat tot in de puntjes is uitgedacht. Het betonnen aanrechtblad, stalen items en hout zorgen ook hier weer voor een stoere touch. Ook bewijst deze keuken dat je je servies best mag laten zien, samen met de mooiste (en lekkerste) ingrediënten en kookgerei.

Ook in de slaapkamer vinden we een mix van stijlen. Zo zien we landelijk, maar ook vintage en zelfs een tikje bohemian. Zo blijkt maar weer dat je je echt niet vast hoeft te houden aan één bepaalde stijl voor een prachtig resultaat. De winterse touch wordt ook hier weer doorgevoerd in de verschillende zachte stoffen.

Wil je naast dit winterse huis meer prachtige beelden zien van fotograaf Michael Sinclair? Voeg hem dan ook even toe op Instagram, zo blijf je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Een heerlijk interieur waar je in stijl kunt overwinteren
Sluiten