Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 22 dec 2021

Op Etsy vind je de tofste stickers voor op jouw besneeuwde ramen

Of het nu een witte kerst wordt of niet, maak er in ieder geval een witte winter van in huis. Met toffe raamstickers lijkt het alsof het buiten sneeuwt en beleef je toch nog wat sneeuwpret deze winter. Sneeuwt het wel? Dan heb je dubbel de pret met je ramen.

Wij vernoemen in dit artikel de standaard prijzen met de verzendkosten tussen haakjes, want deze zijn bij Etsy vaak niet inbegrepen. Zo zie je precies hoeveel het gaat kosten en hoeveel je werkelijk voor het product betaalt.

8 leuke raamstickers voor de winter

let it snow bomen
Bron: Etsy

1. Let it snow sticker

De klassieker van sneeuw quotes is toch wel let it snow! Een leuke keuze dus als je een echte quote liefhebber hebt. En met deze sticker is jouw raam ook meteen winterklaar. Voor €4,99 (+ €1,50 verzendkosten) sneeuwt het op jouw raam met deze Etsy raamsticker.

winter raamstickers
Bron: Etsy

2. Sneeuwvlokjes op je ramen

Met deze raamstickers krijg je pas sneeuw te zien deze winter. Deze zijn zo gezellig dat je ze de hele winter op je raam wil. En de foto hierboven laat zien hoe tof het eruitziet als je ramen écht besneeuwd raken. Je scoort deze winterdecoratie voor €14,90 (+3,80 verzendkosten).

winter raamstickers
Bron: Etsy

3. Een winterlandschap

Woon je in het bos? Dan is een sticker zoals deze heel leuk om op het raam te hebben. Of haal de natuur op je raam als je in de stad woont. Deze winterbos sticker kost €29,68 (+€12,50 verzendkosten).

scandi huizen
Bron: Etsy

4. Een Scandinavische dorpje

Houd je van een Scandinavische stijl? Dan zijn deze Scandinavische huisjes heel leuk bij jouw Scandi interieur. Zo wandelen mensen als ze voorbij jouw woning komen heel wat huizen af. Deze Scandi raamsticker is voor €5,93 (+€10,24 verzendkosten).

Aan de kersttafel van… Irene in haar Scandinavische kerstinterieur

pinguins sticker
Bron: Etsy

5. Alle pinguïns op een rijtje

Heel leuk voor de kinderkamer! Met deze raamstickers creëer je zo een tof winter thema in de kinder- of babykamer. Dit design van pinguïns met sneeuwvlokken zijn in A3 en A4 papier grootte te verkrijgen. Naast pinguïns heeft de verkoper ook een ontwerp met leuke kerstelfjes. Kijk dus sowieso even op Etsy als je geïnteresseerd bent in deze pinguïns die voor €14,90 (+€3,80 verzendkosten) verkrijgbaar zijn.

pinguins koelkast
Bron: Etsy

6. Of een pinguïn valt erbuiten

Heel leuk is deze sticker als je kozijnen hebt die je raam in ruiten verdeelt. Anders kan je hem ook nog altijd op de koelkast plakken, want daar past die ook heel tof op. Deze passen iets meer binnen de kerstsfeer dan de wintersfeer, maar ze zijn zo geinig dat we ze toch in deze winter lijst wilden. Voor €5,93 (+7,35) plak je deze sticker bij jou in huis.

eekhoorn sticker
Bron: Etsy

7. Een eekhoorntje

Nog een schattig winter dier voor op de ruit! En deze is er één die je ook in Nederland spot. Gezellig voor in de kinderkamer of leuk om in een hoekje in het keukenraam te verstoppen. Het eekhoorntje komt met de sneeuwvlokken. Voor €20,- (incl. verzendkosten) heb je via Etsy een toffe eekhoorn die op je raam knabbelt.

eekhoorn winter
Bron: Etsy

8. Een leuke winter mix

Ook hier spot je weer een leuke eekhoorn op de raam. Maar dit keer toch een iets kleinere met leuke andere winterdecoratie. Deze sticker is daardoor ook heel tof op een raam dat in vakken is gedeeld zoals hierboven. Er zijn ook nog twee andere opties naast de eekhoorn: een rendier of peperkoekmannetje. Alle drie de raamstickers zijn voor €10,09 (incl. verzendkosten) te verkrijgen.

IKEA gaat voor een knusse kerst met de nieuwe wintercollectie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op Etsy vind je de tofste stickers voor op jouw besneeuwde ramen
Sluiten