Maud van Dijck
Maud van Dijck Shopping 2 nov 2021

Dit zijn onze favoriete winterse items uit de H&M kerst collectie van dit jaar

Ho ho ho, ook H&M is aan de kerst begonnen! De nieuwe wintercollectie staat klaar en daar staan ook de nodige kerstaccessoires tussen. Ben jij begonnen met shoppen voor kerst? Zo niet, dan hebben wij wel wat leuke accessoires van H&M voor kerst 2021 gevonden.

Je wilt natuurlijk niet dat je dadelijk in december nog alles bij elkaar moet shoppen voor de kerst.

9 woonaccessoires van de H&M 2021 wintercollectie

H&M metalen frame kerstkrans
Bron: H&M

1. Metalen frame voor je kerstkrans

Nog zin in een DIY kerst project? Dit mooie frame kan je gebruiken om een kerstkrans zelf in te maken. Voor € 7,99 is dit frame voor je eigen kerstkrans te verkrijgen in een goudkleurige of zwarte variant.

Zo maak je een moderne kerstkrans met eucalyptus en ander groen

dennenboomkaarsjes
Bron: H&M

2. Dennenboomkaarsen

Geen plek voor een kerstboom in huis? Haal dan een van deze toffe dennenboomkaarsen om toch nog een kerstboompje in je interieur te hebben. Natuurlijk voor de mensen die hopen op een witte kerst in 2021 heeft H&M zowel een witte als een groene kaars.

Deze kleine kerstboompjes zijn in twee gewichten te koop. Zo heb je in beide kleuren de kleinste boom van 240 gram voor €4,99 en de grotere kaars van 300 gram voor €7,99.

lepels h&m kerst 2021
Bron: H&M

3. Een theelepelset van drie

Wij vinden dit bestek heel mooi en een beetje zonde om in de la te laten liggen. Style deze lepels op een mooie schaal in je interieur als je niet zo vaak thee of koffie drinkt. Of leg er een in een schaaltje borrelnootjes of je suikerpotje om ze toch in huis te showen. Deze porseleinen theelepels staan voor €7,99 op de site.

metalen kerstboom
Bron: H&M

4. Stalen kerstboompjes

Wil je nog meer kerstboompjes voor in je interieur? Haal dan deze glanzende stalen kerstbomen die heel leuk naast je kaarsen staan. Voor €19,99 staat deze roestvrij stalen decoratie te koop, maar hij is ook in een kleinere maat te verkrijgen.

kerst kussens 2021 hm
Bron: H&M

5. Een linnen kerst kussenhoes

Houd jij van de landelijke stijl? Dan past deze kerst kussenhoes prima bij jou op de bank. Zo breng je toch weer een beetje die boerderij sfeer naar binnen. Deze kussenhoes is voor €7,99 in het donkergrijs en beige te verkrijgen.

kaas naambordjes
Bron: H&M

6. Kaas naambordjes

Zo tof vinden wij deze kaas naambordjes. Ze zijn een echte toevoeging aan je kaasplankje en daardoor ook aan je interieur wanneer je er weer een op tafel zet. Voor een prijs van €9,99 kunnen deze bordjes op jouw kaasplank liggen.

stalen huisjes kerst 2021
Bron: H&M

7. Stalen huisjes voor in de kerstboom

Met deze huisjes haal je niet alleen decoratie voor kerst in huis maar ook voor sinterklaas. Hang ze op aan je raam of zet ze ergens ander in je interieur voor sinterklaas en verplaats ze naar de kerstboom zodra het tijd is voor de volgende feestdag. Deze goudkleurige set van twee is voor €5,99 te bestellen in de H&M 2021 wintercollectie.

Bron: H&M

8. H&M adventskalender

Wij zijn zelf dol op adventskalenders, dus toen we deze zagen moesten we hem wel aan deze lijst toevoegen. Want wie wil nu niet een adventskalender aan je muur hebben hangen of juist lekker door je kerstboom laten slingeren? Voor €12,99 kan je deze adventsslinger bij jouw thuis ophangen.

glazen waxinehouder
Bron: H&M

9. Glazen waxinelichthouder

Kerstlichtjes kunnen niet ontbreken en daar hoort een mooie kaarshouder bij. Deze glazen houder zal zowel ‘s avonds als overdag in je huis stralen. Deze kaarshouder kan voor €4,99 in jouw interieur shinen.

Let’s talk about kersttrends! Volgens Etsy gaat we déze kleuren dit jaar veel zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn onze favoriete winterse items uit de H&M kerst collectie van dit jaar
Sluiten