Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 30 nov 2020

Welkom in een winter wonderland: dit Scandi interieur is wit, warm en gezellig

Op zoek naar manieren om jouw witte interieur wat warmer te laten lijken deze winter? Dan raden we je zeker aan om dit Scandinavische interieur als bouwsteen te gebruiken. In het appartement zie je een aantal simpele trics om jouw interieur gezellig te maken.

En dat is precies wat we met dit koude weer allemaal willen, niet waar?

winter interieur gezellig maken
Bron: Bolaget
winter interieur gezellig maken
Bron: Bolaget

In de winter je interieur gezellig maken

We streven allemaal naar gezelligheid in huis. Niemand wil de koude decemberavonden in een koud, kil huis doorbrengen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw huis die warme uitstraling heeft zonder dat je al te veel aan hoeft te passen? Ons antwoord is simpel: kaarsen.

Een paar kaarsen in huis kunnen al een wereld van een verschil maken. Zet ze bij elkaar op een kast, of ga voor een paar kaarsen op tafel. Je hoeft niet meteen 100 kaarsen in huis te nemen – als je kaarsen kunt combineren met warme materialen, zal het huis vanzelf warm en gezellig aanvoelen.

winter interieur gezellig maken
Bron: Bolaget
winter interieur gezellig maken
Bron: Bolaget

Ook van de keuken worden we op de Roomed-redactie er gelukkig. Vaak horen we dat mensen hun keuken niet groot genoeg vinden voor een eettafel, maar ze ook geen eetkamer hebben of de eettafel kwijt kunnen in de woonkamer. Wonen in een klein huis is nou eenmaal lastiger qua indeling van de ruimtes.

In dit appartement is er gekozen voor een kleine eettafel, en dat is natuurlijk prima als je het appartement met z’n tweetjes deelt. Over het algemeen moet een (ronde) eettafel met een diameter van 80 cm genoeg zijn als tafel voor twee.

winter interieur gezellig maken
Bron: Bolaget

Wat ons betreft kan je ook altijd je interieur gezellig maken met antiek. Of dat nou gaat om een kast die je van je grootouders gekregen hebt of een krukje dat je in de kringloop voor een prikkie scoorde, dat maakt niet uit. Zodra je meubelstukken in huis hebt die een verhaal vertellen, zit je goed.

In dit interieur is dat zonder twijfel de witte antieke kast. De kast geeft de ruimte meteen meer karakter, ook al wordt de plek afgemaakt met een strakke witte spiegel. Natuurlijk zorgen de kaarsen ook hier voor meer gezelligheid.

Andere huizen bekijken voor nog meer inspiratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Welkom in een winter wonderland: dit Scandi interieur is wit, warm en gezellig
Sluiten