Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 23 sep 2021

Even spieken: het huis van Winnie de Poeh staat nu op Airbnb

Alle Winnie de Poeh fans opgelet! Aangezien het alweer het 95e jaar is van Winnie de Poeh (onze knuffelbeer wordt oud), wordt dit gevierd met een levensecht Poeh boomhuis waar jouw Cottagecore hart sneller van gaat kloppen.

Waar kan je beter een weekend niks doen dan in het boomhuis van Winnie? Alleen dan moet je deze Airbnb wel weten te vinden. Boeken kan je helaas niet meer, maar gelukkig hebben wij genoeg mooie foto’s om toch van dit huisje te kunnen genieten (en dan hoef je niet eens met het vliegtuig).

airbnb boomhuis
Bron: Airbnb

Het huis van Winnie de Poeh

Als je een fan bent weet je dat Winnie de Poeh woont in Ashdown Forest. Dit bos bestaat en bevindt zich in East Sussex in het Verenigd Koninkrijk. Daar kan je deze Airbnb dan ook vinden bij het kleine dorp Nutley.

Binnenkijken in het boomhuis

Voor het jubileum hebben ze dit boomhuis nagemaakt en op Airbnb gezet, zodat liefhebbers van Winnie de Poeh er in kunnen verblijven. Ook fans van het trendy Cottagecore zouden zich helemaal thuis voelen in dit rustieke boomhuis. Wij kunnen er zelf dus niet in verblijven, maar we kunnen wel een kijkje binnen nemen.

winnie de poeh airbnb huis
Bron: Airbnb

Het huisje is zo knus ingericht! Wij zijn dol op de houten look van dit huisje. Het huisje mag dan knus en klein zijn, maar het is de ideaal voor met de kinderen. Die kunnen meestal niet wachten om stapelbedden in te klimmen.

airbnb poeh huis
Bron: Airbnb

Natuurlijk kan een Winnie de Poeh knuffel op de bloemenbank niet missen. En dan die kleine details zoals de eikel op de plank aan de muur die je ook weer in het behang terug ziet komen.

airbnb huis
Bron: Airbnb

In dit huisje in het bos krijg je echt het idee alsof je je in de wereld van Winnie de Poeh waant. Het ziet er magisch uit tussen de bomen met zijn Fairycore sfeer. Zo kan je middenin het Poeh bos lekker met zijn allen picknicken.

Omygod: Harry Potter’s childhood home staat nú op Airbnb

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Even spieken: het huis van Winnie de Poeh staat nu op Airbnb
Sluiten