Renée Leeuw
Renée Leeuw Hotel 31 jan 2015

Winnen: overnachting in een skilift via Airbnb

Airbnb blijft ons verrassen. Na een overnachting in een KLM vliegtuig, een oude garage en een auto, komt de website nu met een wel heel bijzondere accommodatie. Je kan namelijk overnachten in een skilift!

De bijzondere accommodatie is onderdeel van een campagne van Airbnb, waar iedereen aan kan deelnemen. Het enige wat je even moet regelen is drie vrienden zonder hoogtevrees en zonder liftangst èn dat je vrij bent op 6 maart.

Overnachten in de lucht

De Saulire skilift hangt bij het Franse Courchevel op zo’n 2700 meter hoogte en is helemaal ingericht als vakantieverblijf voor vier personen met een paar tweepersoonsbedden en een winters decor.

Wat is de prijs?

De winnaar van de campagne krijgt samen met drie vrienden een retour trein- of vliegticket voor 6 maart. Bij aankomst in de skilift worden zij naar boven gebracht en kunnen zij uitgebreid dineren in hun verblijf. De volgende ochtend worden de lucky bastards wakker temidden besneeuwde bergen en kunnen zij zo aanschuiven voor het ontbijt. Klinkt als een droom, nietwaar?

Hoe kun je meedoen?

Meedoen aan de actie kan tot 26 februari door Airbnb te vertellen waarom jij die overnachting in een skilift moet winnen. Klik hier om deel te nemen aan de campagne.

Wij zijn erg benieuwd met wat voor creatieve motivatiebrieven jullie komen aanzetten dus deel het vooral met ons hieronder in een reactie.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Winnen: overnachting in een skilift via Airbnb
Sluiten