Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 5 jul 2021

Dit fantastische behang wil je hebben: wij zijn fan

Een tijdje geleden vertelden we over de Grote Behang Battle van Karwei, waarmee je jouw eigen behang kon ontwerpen. Het ontwerp van de winnaar wordt opgenomen in de online collectie van Karwei. Tromgeroffel, want het is zover: de winnaar is bekend!

Wie dol is op behang, kan bij Karwei zijn hart ophalen: online zijn meer dan 300 (!) soorten behang te koop. Het merk draaide de afgelopen weken de rollen om – letterlijk. Je mocht je eigen behang ontwerpen en inzenden. Digitaal, op een A4-tje, tekenen, schilderen, fotograferen: alles mocht. De afgelopen weken koos de jury, waar behalve @interiorjunkiecom, @budgethome, Graham& Brown en Karwei ook de redactie van Roomed onderdeel van uitmaakte, een top 10 uit alle ingezonden ontwerpen.

Daarna volgde een heuse battle-reeks, die te volgen was via de Instagram Stories van Karwei. Daar kwam een top 5 uit, die op de social kanalen werd gedeeld. Aan de hand van het aantal likes en reacties werd de uiteindelijke winnaar door Karwei bepaald.

And the winner is… dit geweldige design van Imke Teunissen. Wij snappen wel waarom: deze aardse tinten brengen rust in ieder interieur, maar springen er juist helemaal uit als je ervoor kiest 1 muur hiermee te behangen. Als eyecatcher in je hal bijvoorbeeld, of tegen die ene kale wand waar je altijd nog iets mee wilde doen…

Karwei Behang

Imkes behang als publieksfavoriet

Winnares Imke maakt in het dagelijks leven schilderijen, illustraties en de mooiste droogbloemendecoraties. Tel daar haar liefde voor interieur bij op en je snapt waarom deze dame er met de winst vandoor gaat. De comments onder haar design op de Insta feed van Karwei deden ons al vermoeden dat Imkes behang weleens als favoriet uit de bus zou kunnen komen.

Ook de jury was gecharmeerd van haar ontwerp. Behang- en verfspecialist Graham&Brown roemde Imkes design om het kleurgebruik met watercoloured effect: ‘Er zit een sierlijke flow in het design, waardoor het iets luchtigs heeft.’

Verkrijgbaar bij Karwei

Als winnares gaat Imke er vandoor met 1000 euro shoptegoed dat ze mag besteden bij Karwei én ze ontvangt haar eigen ontwerp als fotobehang passend voor 1 muur bij haar thuis. “Ik ben superblij met het leuke nieuws”, vertelt een stralende Imke. “Ik ga mijn eigen behang ophangen in onze woonkamer.”

Maar voor ons is er ook goed nieuws: Karwei neemt Imkes design op in de online collectie. Vanaf 9 augustus is het behang verkrijgbaar via webshop. Wij noteren het vast in onze agenda!

In samenwerking met Karwei

Reageer op artikel:
Dit fantastische behang wil je hebben: wij zijn fan
Sluiten