Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 14 apr 2018

Deze opvouwbare wijntafel is dé musthave van deze zomer

Dit hebben we altijd al willen hebben: een opvouwbare wijntafel die we overal mee naar toe kunnen nemen. Een middagje park, naar het strand of gewoon lekker in de tuin. Vanaf nu heb je altijd een stevig tafeltje om je glas wijn mét borrelhapjes neer te zetten.

Het tafeltje wordt met de hand gemaakt. Omdat het opvouwbaar is en een stevige handgreep heeft, kan je de wijnstandaard overal mee naartoe nemen. Je steekt de poot gewoon diep genoeg in de grond, en je kunt genieten van een heerlijk wijntje!

roomed-wijnstandaard
roomed-wijnstandaard
roomed-wijnstandaard

Wist je trouwens dat je op deze manier wijnglazen het beste schoon krijgt?

Een uniek cadeau

Dit cadeau is ook ontzettend geschikt als huwelijkscadeau: je kunt er namelijk alles in laten graveren wat je wilt. Een datum, initialen of misschien wel de hele naar van een verliefd koppel? The sky is the limit. En dat voor slechts een paar euro extra.

Je koopt deze ultra-handige wijnstandaard op Etsy voor €35,08. Een unieke gegraveerde wijnstandaard is iets duurder, daar leg je maximaal €41,75 voor neer.

Nog zo’n fijne musthave:

Op de redactie voelen we het: we gaan een hele fijne zomer tegemoet. En met deze slimme tafel voor op het balkon moet dat zeker goed komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze opvouwbare wijntafel is dé musthave van deze zomer
Sluiten