Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Uncategorized 26 aug 2019

Cheers! Zo hang je je wijnflessen stijlvol aan de muur

Wij houden er wel van om af en toe ‘s avonds een lekker flesje wijn open te trekken en van te genieten tijdens een lekkere borrel in de tuin of op de bank. Maar wat we stiekem nóg leuker vinden is die wijnflessen stylish in het interieur verwerken.

Je kunt ze bijvoorbeeld in een wijnrek op de grond zetten, maar de laatste tijd zijn wij helemaal in de ban van wijnflessen aan de muur.

4 x wijn aan de muur

Met deze wijnrekken verwerk je je wijnflessen stijlvol aan de muur. Zo kan je ook van je flessen genieten terwijl ze liggen te wachten tot ze worden ontkurkt.

Tip: wijnkenners raden aan om je flessen liggend te bewaren (omdat de kurk dan vochtig blijft en niet gaat oxideren), dus houd daar zeker rekening mee bij het kopen van een wijnrek.

Verticaal en hout

Bron: Decovry

Dit wijnrek van Decovry bestaat uit een simpele, houten plank waar je je wijnflessen gemakkelijk in kunt schuiven via beide kanten van de plank. Hang twee of drie planken naast elkaar voor een tof effect!

Horizontaal en hout

Bron: Decovry

Ook tof is dit horizontale wijnrek van hout van de webshop Decovry. Je kunt hier niet alleen je wijnflessen rechtop inzetten, maar ook je wijnglazen hangen direct voor het grijpen.

Muur van wijn

Bron: Dulaire via fonq.nl

Dit houten wijnrek is (oke, met een beetje fantasie) eerder een schilderij dan een wijnrek. De houten plaat bevat allerlei gaten waar je de hals van de fles in kunt steken. Je koopt het rek van Dulaire voor 199,95 euro bij fonq.nl.

IJzeren wijnrek

Bron: Blomus Ciosco via fonq.nl

Naast een houten, horizontaal rek kun je ook kiezen voor een wat industriëlere look and feel. Dit wijnrek is van Blomus Ciosco, gemaakt van RVS en kost 65,95 euro via fonq.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cheers! Zo hang je je wijnflessen stijlvol aan de muur
Sluiten