Wij hebben het perfecte meubel voor de kleine studentenkamer gevonden

Natuurlijk hebben we het heel goed in ons landje, maar als er iets is waar we een tekort van hebben, dan is het wel woonruimte. Vooral een studentenkamer vinden waar je alles in kwijt kan, is nogal een zoektocht en eigenlijk mag je al blij zijn als je iets meer dan zes vierkante meter voor jezelf hebt. Het inrichten van zo’n kleine ruimte is uiteraard een behoorlijke uitdaging, maar gelukkig zijn er genoeg slimme designers met geniale oplossingen.

Zoals bijvoorbeeld de Living Cube, een multifunctioneel meubel, dat een bed èn (walk-in) closet in één is. De handige kubus is een ontwerp van de Duitse Könekker, die het meubel in eerste instantie voor zichzelf ontwierp.

De Living Cube bestaat uit twaalf kleine opbergvakken en in het midden is er een grotere bergruimte voor hangkleding. Je kan er zelfs een walk-in closet van maken of je fiets in stallen!

Aan de andere kant is ruimte voor een tv, boeken of andere spullen, die best gezien mogen worden. Via een trappetje duik je zo je hoge bed in, ideaal! Hebben? Könekker maakt de kubussen on demand!

Ga jij binnenkort op kamers? Bekijk dan ook even het stappenplan voor het inrichten van een studentenkamer.

www.psfk.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Wij hebben het perfecte meubel voor de kleine studentenkamer gevonden
Sluiten