Is jouw kleine fan van dino’s? Hier scoor je een poef voor de kinderkamer

Laat je fantasie maar de vrije loop, want we hebben een super leuke aanbieding gevonden in de Wibra folder. Een echte aanrader voor alle Dino-fans, want welk kind wil er nou níét op een dino zitten? Dat wordt mogelijkheid met deze schattige poef voor de kinderkamer.

Van onze collega’s van Famme kregen we een leuke tip voor de kinderkamer. Deze té leuke dino poef is namelijk nu in de aanbieding bij de Wibra. Deze poef wil toch elke kleine én grote dino-fan in huis hebben?

Poef uit de Wibra folder

Wij vinden ‘m te gek. Als je kind op de poef zit, lijkt het natuurlijk net alsof hij of zij op een échte dino zit. De droom van elk kind, als je het ons vraagt. En als je kind toch geen fan is van een dinosaurus, is er ook nog keuze uit een olifant en een nijlpaard. Alle drie de opties zijn leuk als decoratie in huis, maar ook leuk om mee te spelen.

wibra poef
Bron: Wibra

Normaal kost de poef €49,95, maar van 11 tot en met 23 maart kan je de poef bij de Wibra scoren voor de helft van de prijs. Je betaalt dan slechts €24,95 voor een leuke poef. Het betreft een op = op actie, dus we raden je aan om vandaag nog een sprintje naar de Wibra te trekken.

Meer leuks voor de kinderkamer:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Is jouw kleine fan van dino’s? Hier scoor je een poef voor de kinderkamer
Sluiten