Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 21 okt 2020

Gespot: de home deco items uit de Wibra folder zijn écht heel leuk

Toen we vanmiddag de Wibra folder week 43 opensloegen, kwamen we ontzettend veel leuke home deco items tegen. Tijd om die eens beter te gaan bekijken, want zo op het eerste gezicht willen we ze allemaal in huis halen.

Extra leuk: alles uit de nieuwe home deco folder past geweldig goed bij elkaar. Je kunt de items dus naar harte lust met elkaar combineren. De folder is geldig van 19 t/m 31 oktober.

Home deco items uit de Wibra folder week 43

wibra folder week 43
Bron: Wibra folder week 43

Wandkleed

We trappen af met drie verschillende wandkleden. Een wandkleed in huis is helemaal hip, en al helemaal als het een kleed met een gezicht betreft. Face line art is namelijk een van die interieurtrends 2021 die we nog veel vaker terug gaan zien.

Deze wandkleden zijn lekker groot. Ze zijn 110 centimeter hoog en ongeveer 75 centimeter breed. Daar vul je dus een behoorlijke lege ruimte mee. In de aanbieding van €9,99 voor €6,99.

wibra folder week 43
Bron: Wibra folder week 43

Potten en vazen met leuk motief

We hebben nooit genoeg potten en vazen in huis, dat is een feit. Bij de Wibra scoor je ze nu in vier verschillende kleuren (terracotta, lichtroze, wit, donkerbruin) vanaf slechts €1,49.

wibra folder week 43
Bron: Wibra folder week 43

Vazen met gezicht

Nog even over die face line art: deze vazen met gezichtje hebben we ook gespot. Naast de twee bovenstaande vazen, is er ook nog een kleinere witte variant. Leuk om allemaal met elkaar te combineren. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten: vanaf €1,49.

wibra folder week 43
Bron: Wibra folder week 43

Ornament op standaard

Met een mooi ornament op een standaard maak je die saaie witte muur in één klap wat spannender, omdat je een heuse eyecatcher hebt om naar te kijken. En tja, daar houden we op de Roomed redactie nou eenmaal van. Het bovenstaande ornament is ongeveer 36 centimeter hoog, en combineert mooi met de vazen die we hierboven al even noemden.

De kleuren lijken overeen te komen, maar de terracotta-kleurige is net iets lichter. Sterker nog, als er fel zonlicht op schijnt lijkt dit ornament zelfs wel een vleugje perracotta in zich te hebben. Vinden we heel tof. Hij is van jou voor €4,99.

De smaak van het shoppen te pakken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gespot: de home deco items uit de Wibra folder zijn écht heel leuk
Sluiten