Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Decoratie 11 feb 2021

Bij deze nieuwe online art gallery koop je abstracte kunst en dit wil je zien

Op de Roomed-redactie kan je ons heel gelukkig maken met mooie kunstwerken voor een fijne prijs. We vinden immers dat iedereen zijn huis een upgrade zou moeten kunnen geven met een uniek kunstwerk. De werken van de online gallery Wet Paint Boutique spraken ons dan ook meteen aan.

Kunst kopen bij Wet Paint Boutique

Op het online platform is er voor iedereen iets te vinden, welk budget je ook hebt. Van exclusieve originele werken die je inclusief lijst kunt bestellen, tot betaalbare prints en kaarten.

Dit kan je verwachten van de kunstwerken

Op dit moment kan je shoppen voor nieuwe kunstwerken in vier categorieën:

In The Abstract Collection zien we niet alleen abstracte vormen. Deze zijn geïnspireerd op de sculpturale vormen van beeldhouwers als Brancusi en Noguchi, maar ook op architectuur. Een brutale collectie waarmee je echte een eyecatcher aan de muur hangt.

wet paint boutique kunst
Bron: Wet Paint Boutique

The Romantic Collection geeft in juist een meer fragiele indruk. Denk aan de termen bescheiden en zacht. In deze kunstwerken wordt er gebruik gemaakt van transparantie, waardoor een dromerige sfeer benadrukt wordt. Deze collectie is geïnspireerd door de natuur en organische vormen.

Vul deze werken aan met The Astrology Collection, waar (de naam zegt het al) prints met alle sterrenbeelden centraal staan.

En dan is er ook nog The Kids Collection. Deze collectie is speciaal gemaakt voor zowel de babykamer als de kinderkamer. Denk hier aan kleuren als oudroze, mosterdgeel, bruin en zwart.

ilse van stoltz voor wet paint boutique
Bron: byDenize

Op dit moment zijn alle werken in de gallery gemaakt door kunstenares Ilse van Stoltz, maar in de toekomst wordt er ook gekeken naar het uitbreiden van het assortiment in combinatie met andere kunstenaars. “Graag inspireren wij mensen met prachtige te verzamelen artworks welke hun leven kleur geven en hun huis te personaliseren,” aldus Ilse.

Bron: Wet Paint Boutique

Kunst voor Valentijnsdag

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Ilse van Stoltz zich laten inspireren door door werk van Yves Saint Laurent uit 1971. Het resultaat is een edgy kunstwerk dat niet misstaat in een modebewust interieur.

De art poster is vanaf €40 online verkrijgbaar in 20 x 30 centimeter. De speciale limted art print zonder logo is in een oplage van 100 stuks online verkrijgbaar voor €60. Het formaat hiervan is 40 x 50 centimeter.

4 websites waar je betaalbare kunst vindt (laten we zeggen onder de €50,-)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bij deze nieuwe online art gallery koop je abstracte kunst en dit wil je zien
Sluiten