Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 4 sep 2019

Binnenkijken in het geweldige appartement van Delia Lachance in Montreal (op de 17e verdieping!)

Op de Roomed redactie smullen we van de mooiste binnenkijkers. Het appartement is van Delia Lachance, het brein achter het interieur-merk Westwing. Het huis heeft een chique, maar toch gezellige uitstraling. Precies zoals Delia dat wilde. Kijk met ons mee en doe vooral interieur inspiratie op, want we vinden het huis fantastisch.

Via Westwing kregen we de kans om het buitengewoon waanzinnige optrekje van Delia Lachance (de inmiddels getrouwde Delia Fisher) op de 17e verdieping van binnen te bekijken. Dat laten we ons geen twee keer vertellen.

Het appartement in Montreal is neergezet door haar man, een vastgoedontwikkelaar. Samen hebben ze aan dit project gewerkt, en dat klinkt voor ons als een match made in heaven. Bijna letterlijk dus, want hadden we al gezegd dat het om een appartement op de 17e verdieping gaat? Dat uitzicht krijg je er dus gratis en voor niets bij.

westwing delia fisher
Bron: Westwing
westwing delia fisher
Bron: Westwing

Voor iedereen die bang is om een statement bank te nemen: dit fantastische appartement bewijst hoe tof een opvallende bank kan zijn. De diepe roestkleur van de bank geeft de ruimte veel warmte, ondanks dat er verder vooral veel wit en zwart gebruikt is. De bank komt overigens uit haar eigen Westwing Collection. Tof!

De twee banken staan pal tegenover elkaar omdat Delia en haar man het gezellig vinden als er vrienden over de vloer komt. Dat snappen we wel, dan kan je elkaar tenminste écht aankijken onder het genot van een wijntje.

Wat lichtinval voor je appartement doet

En dan nog even over de lichtinval. Je kunt zeggen wat je wilt, maar een appartement op de 17e verdieping met zo veel ramen heeft sowieso een flinke portie daglicht. De ideale omstandigheden voor een planten walhalla, maar ook voor een meer minimalistisch appartement waarbij het serene licht juist centraal staat.

westwing delia fisher
Bron: Westwing

Een ronde tafel style done right

Een lesje ronde tafel stylen heeft Delia niet nodig. Door een chique Backgammon bord als accessoire te gebruiken, wordt er geknipoogd naar de speelsheid van het appartement. Ronde en vierkante vormen wisselen elkaar af, een belangrijke feature bij het stylen van zo’n ronde salontafel.

Westwing Delia Fisher
Bron: Westwing

In dezelfde open ruimte als de woonkamer bevindt zich de keuken. En wat voor één: je kunt natuurlijk niet om het zwart marmeren keukenblok heen.

Delia Fisher
Bron: Westwing
Westwing Delia Fisher
Bron: Westwing

Slaap- en badkamer in één

Het appartement heeft twee aparte badkamers, maar er staat ook nog eens een bad in de slaapkamer. Dat is toch het ultieme gevoel van luxe? Een heerlijke geurkaars, een rustgevend muziekje op de achtergrond, en wij zouden helemaal zen worden op deze heerlijke plek.

Meer van dit appartement? Check de video

Kan je ook geen genoeg krijgen van dit heerlijke appartement? Dan hebben we ook nog een video, speciaal voor jou. Hier vertelt Delia zelf over haar prachtig ingerichte appartement. En wauw, kunnen we het nog even over dat uitzicht hebben?

 

Homestory_Montreal_MainVideo_PR_NL_2019Q1

This is “Homestory_Montreal_MainVideo_PR_NL_2019Q1” by Westwing on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Meer prachtige huizen bekijken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkijken in het geweldige appartement van Delia Lachance in Montreal (op de 17e verdieping!)
Sluiten