Inspiratieboost: voor elke thuiswerker een passende home office

Inspiratieboost: voor elke thuiswerker een passende home office

Iedereen is anders. Zowel qua karakter en smaak, als qua levensstijl en werk. Als je thuis werkt dan is het belangrijk dat de indeling van je home office aansluit op datgeen dat jij belangrijk vindt. Wil je gewoon snel door die stapel werk heen en dus zo min mogelijk afleiding? Of wil je juist omringt worden door kleur en kunst om je creativiteit te boosten?

Daarbij komt dat het er natuurlijk ook goed uit moet zien. Wij hebben de meest praktische, mooiste, simplistische inspiratiebeelden voor je op een rijtje gezet. Laat je inspireren en kies je favoriet!

Simon Watson

Crea bea
Voor de echte creatieveling die het liefst omringt wordt door kunst en kleur.

Harde werker & minimalist
Voor de diehards die gewoon snel door die emails heen willen zodat ze lekker kunnen chillen op de bank. En dan het liefst in een lichte, rustgevende omgeving met zo min mogelijk afleiding.

>> 5 tips voor een minimalistisch interieur

Stadshem

Weinig ruimte
Woon je klein en twijfel je daarom of je wel plek hebt voor een werkplek in huis? Geen zorgen, een home office hoeft niet veel plek in te nemen. Check hier onze tips.

Bron: Decohappy

Chaoot
Nee dat is géén rommel; geordende chaos noemen we dat. Sommige mensen werken nou eenmaal beter als niet alles spik en span is in een ruimte. Een beetje het tegenovergestelde van de minimalist dus.

>> Een nonchalante ‘messy’ look in de slaapkamer

Risottie d intorni
IKEA

Natuurliefhebber
Vind je het elke dag weer balen dat je binnen zit en niet buiten? Haal de natuur dan gewoon in huis! Door een fijne plantenhoek te creëren bijvoorbeeld.

Kun je maar geen genoeg krijgen van al die mooie foto’s? Kijk voor meer inspiratie voor je eigen werkplek in huis even naar deze round-up van de allermooiste home offices.