Inspiratieboost: een round-up van de allermooiste werkplekken in huis

Inspiratieboost: een round-up van de allermooiste werkplekken in huis

De ene home office is de andere niet. Vaak wordt een werkplek in huis zo praktisch mogelijk ingericht. Maar het kan ook anders! Wij zochten naar de allermooiste voorbeelden van home offices waarbij de styling centraal staat. En dat leverde heel wat mooie plaatjes op.

Deze home offices zijn zo mooi en bijzonder dat we er eigenlijk wel gewoon in zouden willen wonen… Als dát de workflow niet verbetert, dan weten wij het ook niet meer. Enjoy!

Psst.. Wist je dat het gebruik van rondingen in de styling van je home office ook zorgt voor meer creativiteit? Check voor meer tips en uitleg dit artikel!

Strakke geometrische vormen zorgen in een home office al snel voor een minder drukke omgeving. Dit is natuurlijk fijn voor je productiviteit, maar ook gewoon heel erg mooi en stylish. Door de geometrische vormen te combineren met een luxe materiaal zoals goud of marmer creëer je een elegante werkplek in huis.

Bron: Yatzer

Bron: Fawzya

Dit is nog eens werken in de natuur! Deze werkplek ademt groen. De afgebrokkelde stenen vloer en muur worden perfect gestyled met gekleurde glazen vazen, waardoor de rauwe basis toch een elegant tintje krijgt. Door de grote ramen komt veel natuurlijk daglicht binnen.

>> 8 tips om een donkere ruimte lichter te maken

Een match made in heaven: donkere muren die doorbroken worden door grote raampartijen. Lees er hier alles over.

Een makkelijke manier om je werkplek in huis in één klap een stuk opvallender te maken in je interieur, is gaan voor een vintage bureau. Zeker als je een geheel wit interieur hebt, vormt dit een mooi contrast.

Een mooi vintage item gescoord? Wij geven je 4 handige tips voor het opknappen van je kringloop vondsten. Check ze hier!

Niet alleen werkplekken in huis kunnen er prachtig uitzien. Wat dacht je van creatieve ateliers? Laat je inspireren door de mooiste werkruimtes.