Een bureaulamp is onmisbaar in de home office

Een bureaulamp is onmisbaar in de home office

Goede verlichting tijdens het werk is een must. Een bureaulamp is niet alleen functioneel, maar kan ook heel stijlvol zijn. Lampen worden op meerdere plekken in huis neergezet als decoratie. Maar bij je werkplek is hij toch wel het meest praktisch! Goede verlichting zorgt voor die focus die jij nodig hebt om door die stapel emails en documenten te knallen.

Bureaulampen en kantoorverlichting zijn niet de meest spannende dingen om over te praten, maar zeg nou zelf: goede (en mooie) verlichting kan home office maken of breken.

Marianosathome

Een koperen bureaulamp is net even iets anders dan de standaard variant. Het oogt chique en de lamp straalt luxe uit, vind je ook niet? We love it! Daarnaast is het mooi gecombineerd met het houten bureautje.

Bloglovin

Met deze lamp heb je in ieder geval geen gebrek aan goede verlichting. Hij is super groot! De werkplek is er haast niets bij. Deze staande lamp is strak en zorgt voor een mooi zwart-wit contrast. Wat erg handig is, is dat je deze staande lamp makkelijk kunt verplaatsen voor optimaal goed licht.

Jurnaldedesigninterior

De standaard bureaulamp zien we het meest voorbij komen. Hij is eenvoudig en heel functioneel. Meestal is de kap draaibaar, zodat je de verlichting naar jouw wens kunt vastzetten. Deze lamp past gewoonweg in ieder interieur.

Ikea

Je kunt je bureaulamp natuurlijk ook gewoon aan de muur hangen. Op deze manier verspil je geen ruimte en kun je deze weer voor andere dingen gebruiken. Heel handig!

Directlampen

Ben jij niet zo van de standaard styling en wil je dat jouw werkplek opvalt? Ga voor kleur! Deze blauwe bureaulamp is goed gematcht met de muur en staat ook prachtig. Dit kun je natuurlijk met verschillende kleuren doen. Een kleurrijke lamp in een witte basis is ook erg mooi: je creëert dan een echte eyecatcher!

Beeorganisee

En als laatste: de hanglamp. Deze lampen zorgen voor een verspreid licht over je hele bureau. Het nadeel hierbij is wel dat je je eigen schaduw er doorheen ziet tijdens het werken. Ook kun je de lamp niet echt makkelijk even verplaatsen.

Lees ook

Inspiratieboost: een stijlvolle home office met veel zwart