Werknemers van Airbnb richten zelf kantoor in en het resultaat is geweldig!

Hoogstwaarschijnlijk ben je wel bekend met Airbnb, de website waar huiseigenaren hun woning kunnen aanbieden als accommodatie. Wij zijn stiekem een beetje verslaafd aan deze website, omdat we er werkelijk de mooiste huizen tegenkomen.

Vandaag nemen we geen kijkje in een huis, maar in het kantoor van Airbnb in Portland. Eerder lieten we al gave beelden van de vestigingen in San Francisco en Londen zien en ook in Portland is groots uitgepakt met het interieur.

roomed-kantoor-airbnb-9

In Portland is op een heel andere manier te werk gegaan dan in de andere vestigingen. Hier is namelijk geen architect aan te pas gekomen; de werknemers ontwierpen het interieur helemaal zelf. Het kantoor is eigenlijk een grote loft verdeeld in verschillende ruimtes, die het diverse aanbod op Airbnb symboliseren.

roomed-kantoor-airbnb-8
roomed-kantoor-airbnb-7
roomed-kantoor-airbnb
roomed-kantoor-airbnb-2

In het kantoor zul je geen individuele werkplekken aantreffen, want in Portland werkt iedereen samen. Werkruimtes verschillen van staande bureaus tot lounge zones en intieme sfeervolle overlegruimtes.

roomed-kantoor-airbnb-3
roomed-kantoor-airbnb-4
roomed-kantoor-airbnb-6

Wij mogen hier op de redactie absoluut niet klagen met een kantoor in hartje Amsterdam, maar stiekem zijn we wel een beetje jaloers op de werknemers van Airbnb!

roomed-kantoor-airbnb-5

architizer.com

Reageer op artikel:
Werknemers van Airbnb richten zelf kantoor in en het resultaat is geweldig!
Sluiten