Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 26 aug 2019

Dit stijlvolle appartement heeft een werkkamer en hij is… rond!

Scandinavische interieurs zijn er in overvloed en het is lastig om daar een beetje origineel in te blijven. Dit huis is het bewijs dat het tóch mogelijk is.

In Zweden weten ze wel hoe ze huizen stijlvol moeten inrichten. Deze woning bestaat uit een prachtige keuken, een te gekke gallery wall (natuurlijk), én een ronde werkkamer. En dat is echt te gek, kijk zelf maar:

Bron: Stadshem
Bron: Stadshem

We horen je denk: rond? Hoe dan?! Nou, zo dus. En dan die ronde ruimte ook nog ‘s volhangen met een druk behangetje. Je moet het maar durven, maar moed wordt beloond, want het staat prachtig!

De ideale ruimte om even rustig een boek te lezen, een podcast te luisteren of even rustig te mediteren. Voor de liefhebbers.

gallery wall tips
Bron: Stadshem

En dan ook even over die gallery wall in de woonkamer, want ook deze is er eentje in de categorie: I’m doing it my way!

Vaak zien we fotomuren de bestaan uit strakke schilderijen met dezelfde look and feel. In dit huis doen ze dat net een tikkeltje anders. Want ook je klok en dat oude, verroeste bord passen perfect bij je fotomuur!

Bron: Stasdhem
Bron: Stadshem
Bron: Stadshem
Bron: Stadshem

En ook de rest van de woonkamer ziet eruit als een schoolvoorbeeld van een Scandinavisch interieur. En daar heb ik nog nooit iemand over horen klagen.

Bron: Stadshem
Bron: Stadshem
Bron: Stadshem

Ook de keuken voldoet netjes aan de verwachtingen die we hebben van een Scandinavische stijl. Maar kijk even de afzuigkap. Zo eentje willen wij er ook wel in ons interieur!

En voor degene die het nog niet was opgevallen: check ook zeker de fijne planten door het hele thuis. Dat doet toch veel moois en goeds voor de sfeer in een huis.

Meer stijlvolle stekkies

Wij zijn gek op binnenkijken en doen het dan ook maar wat graag. Check ook één van deze stijlvolle huizen om fijne inspiratie op te doen voor thuis.

Bron: Stadshem.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit stijlvolle appartement heeft een werkkamer en hij is… rond!
Sluiten