Inspiratieboost: werken met stijlvolle verlichting

Goede verlichting in de home office is erg belangrijk. Maar we willen natuurlijk ook dat het er mooi en sfeervol uitziet. Kies daarom niet meteen voor een standaard bureaulamp, maar laat je inspireren door andere opties zoals een staande lamp of juist veel natuurlijk daglicht.

Ben je opzoek naar een retro bureaulamp? Dan moet je deze budget finds even checken!

Bron: Feathery

Een lichtpuntje tijdens lange werkdagen

Een goede manier om je bureau te verlichten is door een wandlamp. Doordat je deze wat hoger kunt hangen dan een normale bureaulamp verlicht de lamp een groter deel van je bureau.

Iets wat je niet zo vaak ziet is een staande lamp naast je bureau. Op zoek naar een leuk exemplaar? Check deze staande lampen onder de 50 euro.

Wanneer je maar weinig ruimte hebt is een hanglamp ideaal. Hang hem in het midden of juist een beetje schuin voor een speels effect.

Bron: Belathee

Als laatste is daglicht misschien wel de belangrijkste bron van verlichting. Plaats je bureau daarom dichtbij een raam als de ruimte dit toelaat. Kijk voor meer inspiratie ook nog even naar dit artikel waar we werkplekken laten zien die voor een groot raam staan. En mocht één lamp nou niet voldoende licht geven, combineer dan verschillende lampen voor een speels effect!