Jaime Andreas
Jaime Andreas Decoratie 21 jul 2020

Een must have voor de wereldreiziger: een witte wereldkaart boven je bed

Ben jij het liefst ver van huis en lekker op pad om andere landen te ontdekken? Dan is deze stijlvolle witte wereldkaart iets voor bij jou in huis. Dit is namelijk de manier om het buitenland dichtbij je te hebben, ook als je niet weg kunt door wat voor omstandigheden dan ook.

Door prints aan je muur op te hangen geef je de ruimtes in je huis een persoonlijke touch. Deze wereldkaart kun je makkelijk op zichzelf aan de muur hangen of in een gave gallery wall met andere prints.

world map print wereldkaart
Bron: De Bijenkorf

Een wereldkaart boven je bed

Je koopt deze World Map print alleen online via de website van de Bijenkorf vanaf €19,90. De print van WIJCK. is verkrijgbaar in verschillende maten en is zwart-wit waardoor het goed staat in ieder interieur.

Niet alleen staat dit geweldig boven je bed of in je woonkamer; het is ook nog eens een goede manier om meer gesprekstof te creëren met mensen die bij jou over de vloer komen. Dan kunnen jullie mooie verhalen uitwisselen over landen die jullie bezocht hebben waar je nog heen wilt.

Gedwongen thuis zitten

Zit je gedwongen thuis en is er geen mogelijkheid om binnenkort een uitstapje naar het buitenland te maken? Maak je geen zorgen, ook thuis is er van alles te doen. Wat dacht je van een stay-at-home picknick met vrienden?

Kun je echt niet wachten om de deur uit te gaan? Ook binnen Nederland is genoeg leuks te doen. Zoals een verblijf in een spectaculaire boomhut midden in de natuur.

Nog meer inspiratie nodig voor dingen om thuis te doen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een must have voor de wereldreiziger: een witte wereldkaart boven je bed
Sluiten